MENÜ

Akhisar'da Beşiktaş endişesi

Spor Toto Süper Lig'de Çaykur Rizespor deplasmanında oynanan kötü futbol ve alınan mağlubiyet Akhisar Belediyespor'u Beşiktaş maçı öncesi düşündürmeye başladı.

Akhisar'da Beşiktaş endişesi

Spor Toto Süper Lig'de sezona Kayserispor galibiyeti ile başlayan Akhisar Belediyespor, Galatasaray ve Çaykur Rizespor yenilgileri ile son iki haftayı puansız kapatırken, özellikle Rize'de sergilenen kötü futbol, Pazar günü iç sahada oynanacak Beşiktaş maçı öncesi kurmayları endişelendirdi.

Rizespor randevusunda ilk sınavını veren yeni teknik direktör Tolunay Kafkas, takım olarak ciddi eksikleri olduğunu belirterek, "Bu eksikleri gidermemiz için çok çalışmamız gerek. Özellikle ikinci yarıda kötü oynadık. Her şeyden önce rakipten topu kazanmayı becermemiz lazım" şeklinde konuştu.

Galatasaray maçında kaptırdığı topla takımının gol yemesine yol açan Douglao'nun Rize'de aynı hatayı yapması, Kafkas'ı çileden çıkardı. "Futbolun içinde bunlar var ancak böyle hataları telafi etmek bizim gibi takımlar için kolay olmuyor" diyen tecrübeli teknik adamın, ikinci yarıda N'Guemo'nun yerine girip 30 dakikada iki sarı kart görerek oyundan atılan Aykut'a da müsabaka sonrası tepki gösterdiği öğrenildi. Beşiktaş randevusunda özellikle savunma ve orta sahada bazı değişikliklere gitmesi beklenen Kafkas'ın, Serdar Kesimal, Muğdat ve Sami'yi 11'de değerlendirebileceği belirtildi.

DHA

Haberin Devamı
YORUM YAZ