MENÜ

Martin Skrtel: Bu tavırdan nefret ediyorum

Martin Skrtel, ülkesi Slovakya’nın İngiltere’ye 1-0 yenildiği maçta kırmızı kart görmüştü. Tecrübeli savunmacı, maçın ardından İngiliz medyasının kendisini psikopat gibi göstermesine kızdı, “Bu tavırdan nefret ediyorum” dedi.

Martin Skrtel: Bu tavırdan nefret ediyorum

Sarı-Lacivertliler’in yıldızı, İngiltere karşısında sahaya kaptan olarak çıkmıştı. Yıldız futbolcu, 57. dakikada Harry Kane’e yaptığı hareketin ardından kırmızı kart görmüştü. Sktrel, maçın ardından İngiliz basınında kendisi hakkında çıkan yorumlara sert tepki gösterdi.

Tecrübeli savunmacı, “Beni psikopat gibi, canavar gibi göstermeye çalışıyorlar. Bu tavırdan nefret ediyorum. Ben kötü niyetli bir futbolcu değilim. Kariyerimde 600’den fazla maça çıktım, 4 ya da 5 kırmızı kart gördüm. Bir stoper için bu rakam az sayılır” diye konuştu.

‘Razic, tehdit etti’

Martin Skrtel, İngiliz basınının kendisine karşı başlattığı kampanyaya ülkesinden de destek gelmesinin, kendisini daha da fazla üzdüğünü söyledi.

Yıldız savunmacı, maçın hakemi Milorad Mazic’i de eleştirerek, “Karşılaşma boyunca beni İngiliz futbolculara sert girmemem konusunda uyardı. Yaptığım basit faullerden sonra bile sürekli yanıma gelip, ‘Seni atarım’ diye tehdit etti” ifadelerini kullandı. Skrtel son olarak, oyun tarzının sertlik barındırdığını ancak bunun değişmeyeceğini sözlerine ekledi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ