MENÜ

Bruma'ya yakın takip

Sociedad’da önemli bir gelişim süreci geçiren ve Cim Bom’a çok daha güçlü dönen Bruma’yı, Avrupa devleri yakından takip ediyor. Özellikle İngiliz kulüplerinin devre arasında Galatasaray’ın kapısını çalması bekleniyor.

Bruma'ya yakın takip

Avrupa devlerinin Bruma’ya olan ilgisi bitmek tükenmek bilmiyor. Geçen sezonu İspanya’nın Real Sociedad takımında kiralık olarak geçiren Portekizli futbolcu, Cim Bom’a çok daha güçlü ve etkili olarak döndü. Ondaki bu gelişim süreci Avrupa kulüplerinin ilgisini çekiyor.

Transfer döneminde Sevilla ve PSV’den resmi teklif alan 21 yaşındaki kanat oyuncusunu, Galatasaray Yönetimi satmayı reddetmişti. Bazı menacerler, 15 milyon Euro seviyesinde teklifler geldiğini ve transfer için izin talep edildiğini bildirse de, Sarı-Kırmızılılar’ın gözü çok daha yüksekte. Özellikle Arsenal, West Ham, Chelsea ve Tottenham gibi İngiliz kulüplerinin yakından takip ettiği Bruma’ya minimum 25 milyon Euro civarında değer biçilmiş durumda.

Kabul etmek zorunda kalabilir

Çok daha yüksek bütçeli transferleri bile rahatça yapabilen İngilizler’in, devre arasında Galatasaray’ın kapısını resmi bir teklifle çalma ihtimalinin hayli yüksek olduğu belirtiliyor. Sarı-Kırmızılılar, Bruma’nın gitmek istemesi durumunda olası transfer tekliflerine olumlu cevap vermek zorunda kalabilir.

Haberin Devamı
YORUM YAZ