MENÜ

Moussa Sow konusunda Fenerbahçe'ye iyi haber!

Uzun bir süre adı Türkiye Futbol Federasyonu'nun listesinde yer almayan Moussa Sow problemi çözüldü. Al Ahli'den 1 yıllığına kiralanan oyuncunun adı federasyonun sitesindeki listede resmen yayınlandı.

Moussa Sow konusunda Fenerbahçe'ye iyi haber!

Fenerbahçe, eski golcüsü Moussa Sow'u dün bir yıllığına Al Ahli kulübünden kiralamıştı. Transfer dönemi 31 Ağustos'u 1 Eylül'e bağlayan gece saat 00.00'da sona erdi. Ancak transfer döneminin kapanmasına karşın Senegalli oyuncunun lisansı Türkiye Futbol Federasyonu'nun resmi internet sitesinde bir türlü görünmedi bu da Fenerbahçe taraftarında panik yarattı.

Saatler sonra gelen iyi haber!

Fanatik.com.tr'nin haberine üzerine futbol kamuoyu şaşkınlık içinde "Acaab yeni bir Grosskreutz krizi mi olacak?" sorusunu sorarken, Sarı Lacivertli taraftarları rahatlatan olay öğle saatlerinde gerçekleşti. Moussa Sow'un ismi diğer bütün transferler gibi TFF'nin resmi internet sitesinde yer aldı.

Mahmut Uslu: Evrakları dün gönderdik

Konuyla ilgili ulaştığımız Fenerbahçe asbaşkanı Mahmut Uslu ise, "Bizim içimiz rahattı. Evrakları dün saat 15.30'da gönderdik. Hatta ben imzaladım" dedi.

Yusuf Dursun





‘4. yıldızı takmaya geldim’

148 maçta 60 gol attı

Fenerbahçe'ye 2011-2012 sezonunun devre arasında transfer olan Sow, Sarı Lacivertliler ile 3.5 sezonda 148 resmi karşılaşmaya çıktı. Bu karşılaşmalarda takımının en golcüsü olan Senagalli, rakip fileleri 60 defa havalandırmayı başarmıştı.

Moussa Sow konusunda Fenerbahçeye iyi haber

Haberin Devamı
YORUM YAZ