MENÜ

Olympiakos Cardozo transferini resmen açıkladı

Trabzonspor'un yıldız oyuncusu Oscar Cardozo, Yunanistan Ligi takımlarından Olympiakos'a transfer oldu.

Olympiakos Cardozo transferini resmen açıkladı

Trabzonspor'da bir türlü istediği performansı gösteremeyen Paraguaylı golcü Oscar Cardozo'nun yeni adresi Olympiakos oldu.

Yeni sezon başlamadan yönetim ile konuşan ve takımdan ayrılmak istediğini belirten Oscar Cardozo, uzun süren transfer görüşmelerinin ardından yeni takımı Olympiakos ile sözleşme imzaladı.

Tecrübeli golcü, Trabzonspor forması altında 50 Süper Lig maçında 25 gol, 3 asist kaydetti.

Trabzonspor açıkladı

Trabzonspor Kulübü, Paraguaylı futbolcu Oscar Cardozo'nun Yunanistan'ın Olympiakos takımına transferi için konusunda anlaştığını açıkladı.

Trabzonspor Sportif Yatırım ve Futbol İşletmeciliği Ticaret AŞ'nin Borsa İstanbul'a gönderdiği, Kamuyu Aydınlatma Platformunda da yer alan açıklama şu şekilde:

"Profesyonel futbolcumuz Oscar Rene Cardozo Marin'in Olympiacos FC kulübüne transferi konusunda anlaşma sağlanmıştır.

Anlaşmaya göre;

Olympiacos FC kulübü, Şirketimize sözleşme fesih bedeli olarak 2.400.000.-EUR ödeyecektir.

Kamuoyunun bilgisine duyurulur.

Saygılarımızla"

Mini yorum

Cardozo deneyimi

Trabzon taraftarının hayallerindeki yıldız profillerinden biriydi. Tıpkı Malouda, Mbia ve Constant gibi. Gelişine inanmayanlar bile oldu. Ama sonraki süreçler, sayısız hoca ve sistem değişikliği hiçbir yıldızın parlamasına izin vermedi. Ve bu süreçler aslında çok değerli mesajlar verdi. Trabzonspor’un özgüven ya da yıldız alamama sorunu olmamalıdır, yoktur. Mesele o yıldızlara doğru futbol ve finans şartları sağlamaktır. Yoksa Cardozo’nun, Mbia’nın en sıradan elemandan bir farkı kalmayacaktır.

Serhat Demirtaş

Haberin Devamı
YORUM YAZ