MENÜ

Galatasaray, Jason Denayer'i transfer ediyor

Galatasaray son dakika transferleri ile taraftarının yüzünü güldürmeye devam ediyor. Kolbein Sigthorsson ve Nigel De Jong'la kesin anlaşmaya varan Sarı-Kırmızılılar, Jason Denayer'i de 1 sezon daha kiralıyor.

Galatasaray, Jason Denayer'i transfer ediyor

Son dakika transfer haberleri gelmeye devam ediyor... Futbol yaz transfer döneminin son günlerinde dört koldan çalışan Galatasaray, eski yıldızı Jason Denayer'le de tekrar anlaşmak üzere.

Forvet hattını İzlandalı golcü Kolbein Sigthorsson'la takviye eden, orta sahasını Hollanda futbolunun son dönemlerdeki en hırçın yıldızlarından Nigel De Jong'la zenginleştirmeye çalışan Galatasaray yönetimi, savunma için de Belçikalı yıldızda karar kıldı.

City ile anlaşma sağlandı

Manchester City'den geçen sezon 1 yıllığına kiralanan savunma oyuncusuna aynı şartlarda yeni sezonda da Galatasaray formasının giydirilmesi planlanıyor. Cim Bom ile İngiliz ekibinin anlaşma sağladığı, Denayer'in de kariyerine Süper Lig'de devam etmeye ikna olduğu öğrenildi.

Sözleşme şartları değişmedi

Galatasaray'ın geçtiğimiz sezon olduğu gibi kiralama bedeli olarak Manchester City'e 350 bin Pound (Yaklaşık 1.4 milyon TL) kiralama bedeli ödeyeceği ifade ediliyor. Jason Denayer'e ise geçen sezonki gibi 650 bin Pound (Yaklaşık 2.5 milyon TL) ödenmesi planlanıyor.

Metin Karabaş


Sürpriz flörtte son dakika! Eto'o'ya yanıt



Nigel de Jong: Lakabı King Kong!



İşte Tarık Çamdal ve Salih Dursun'un yeni takımları!

Haberin Devamı
YORUM YAZ