MENÜ

Giresunspor Balıkesirspor maçı canlı / trt web

Giresunspor ile Balıkesirspor, PTT 1. Lig 2. hafta karşılaşması kapsamında Giresun Atatürk Stadı'nda karşı karşıya geliyor. Ligin iki güçlü ekibinin yer alacağı Giresunspor Balıkesirspor maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda yayınlanacak? İşte tüm detaylar...

Giresunspor Balıkesirspor maçı canlı / trt web

Giresunspor ile Balıkesirspor, PTT 1. Lig 2. hafta karşılaşması kapsamında Giresun Atatürk Stadı'nda karşı karşıya geliyor.

İki takım arasında oynanan son 14 karşılaşmada Giresunspor da Balıkesirspor da 5'er galibiyet aldılar. 2015-16 sezonunda oynanan mücadelelerden birini Giresunspor kazanmış, diğer karşılaşma ise berabere sona ermişti.

GİRESUNSPOR BALIKESİRSPOR CANLI

Giresunspor, Balıkesirspor ile oynadığı maçlarda rakibine üstün olmasına karşın geçtiğimiz sezon ligi Balıkesirspor'un altında 7. bitirmiş ve play-off mücadelelerine katılamamıştı.

Giresunspor Balıkesirspor maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Giresunspor ile Balıkesirspor arasında oynanacak olan PTT 1. Lig 2. hafta mücadelesi, PTT 1. Lig'in yayın ihalesi henüz tamamlanmadığından TRT WEB'te ve televizyonda herhangi bir kanalda yayınlanamayacak.

Giresunspor, Dimitriadis’i transfer etti

TFF 1. Lig ekiplerinden Giresunspor, Gençlerbirliği’nden Panajotis Dimitriadis’i 1 yıllığına kadrosuna kattı.

Kulüp başkanı Mustafa Bozbağ, gazetecilere yaptığı açıklamada, Yunan asıllı 30 yaşındaki İsveçli orta saha oyuncusu Dimitriadis’i 1 yıllığına kiraladıklarını söyledi.

Dimitriadis transferinin Giresunspor camiasına hayırlı olmasını dileyen Bozbağ, "Bir süredir sürdürdüğümüz çalışmalar sonucu Panajotis Dimitriadis’i kadromuza kattık. Bizim şartlarımıza uyan, bize en yararlı olacak oyuncuları transfer ediyoruz. Dimitriadis de takıma katkı yapacak bir oyuncu." dedi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ