MENÜ

Twitter'da gerilim

Barcelonalı oyuncu Gerard Pique'nin twitter üzerinden gerçekleştirdiği soru-cevap yayınında ünlü bir isim Katalan futbolcuya soru yöneltti, ancak beklemediği bir cevap aldı.

Twitter'da gerilim

Barcelona'nın stoperi Gerard Pique, twitterdaki hayranlarından gelen soruları yanıtladığı bir yayın yaptı. Bu süre içinde kendisine soru soranların arasında İngiliz televizyoncu Piers Morgan'da vardı. Morgan, Pique'ye attığı tweette "Arsenal'e gelip defansımızı güçlendirir misin?" diye sordu.

Katalan futbolcu ise "Bunun gerçekleşmesi çok zor Piers, sen en iyisi arkadaşın Arsene'e (Wenger) daha iyi futbolcular alması gerektiğini söyle" cevabını verdi.

En son 12 yıl önce Premier Lig şampiyonluğu yaşayan Londra ekibi, 1996'dan beri Arsene Wenger'in yönetiminde. Takıma yeni oyuncu almak konusunda çekimser davranan Fransız teknik adamın izlediği bu yöntem sıkça eleştiriliyor. Taraftarlar tarafından artık Arsenal'in menacerlik koltuğuna oturması istenmeyen Wenger, Premier Lig'de Leicester City'nin şampiyon olduğu 2015-16 sezonunu 2.likle bitirmişti.

Kulüp en son 2 yıl önce FA Kupası'nı kazanmıştı.

Büke Narin/Fanatik.com.tr

Haberin Devamı
YORUM YAZ