MENÜ

Van Persie ve Kjaer 11'e dönüyor!

Dick Advocaat, maç eksikleri bulunan iki öğrencisini bu akşam 11’de görevlendirecek. 3-0’lık maçın yıldızı Stoch da ilk 11’de sahaya çıkacak.

Van Persie ve Kjaer 11'e dönüyor!

Fenerbahçe, İstanbul’da Grasshoppers’ı 3-0 yenerek tur için büyük avantaj elde etti. Ancak Advocaat bu avantaja rağmen rövanşa da as kadrosuyla çıkacak.

Hollandalı çalıştırıcı bu karşılaşmayı, maç eksikleri bulunan Robin van Persie ve Simon Kjaer’in tempolarını bulması için fırsat olarak görüyor.

Bu nedenle her iki oyuncunun da bu akşam sahada olmaları bekleniyor. Ayrıca İstanbul’daki karşılaşmada attığı iki müthiş golle yıldızlaşan Miroslav Stoch’un da ilk kez 11’de görev yapacağı öğrenildi. Van Persie’nin oynayacak olması, Emmanuel Emenike’nin de görev yerini değiştirecek.

Başakşehir maçında forvette oynayan Nijeryalı oyuncu bu kez sağ kanatta şans bulacak. Advocaat’ın orta sahadaki Mehmet Topal-Ozan-Salih üçlüsünü ise bozması beklenmiyor. Fenerbahçe’de bu maç öncesinde sakatlığı bulunan Josef ve cezalı Volkan Şen dışında eksik bir oyuncu bulunmuyor.

Haberin Devamı
YORUM YAZ