MENÜ

Fikret Orman'dan Boyko'ya rest!

Siyah beyazlı takımda forma şansı bulamayan Ukraynalı kaleci Boyko ile özel bir görüşme yapan Başkan Fikret Orman, Boyko’nun İspanyol takımına gitmesine onay vermedi. Yönetim kiralama formüllerine sıcak bakmıyor, değerinde bir transfer teklifi bekliyor.

Fikret Orman'dan Boyko'ya rest!

Beşiktaş’ta Denys Boyko’nun ayrılma isteğine onay çıkmadı...

Siyah beyazlı takıma geçtiğimiz sezonun devre arasında transfer olan ancak bir türlü forma şansı bulamayan Denys Boyko, İspanya’nın Malaga takımına gitmek istemiş, kiralama formülü için yönetimden kolaylık istemişti. Ukraynalı file bekçisiyle konuyu özel olarak görüşen başkan Fikret Orman’dan buna onay çıkmadı. Başkan “Kiralama yapmayacağız. Değerini bulan tekliflerle ilgileneceğiz” dedi.

Beşiktaş'tan Denys Boyko açıklaması

SAMİR NASRİ HER AN BİTEBİLİR

Diğer yandan Beşiktaş’ın gurbetçi yıldız Gökhan İnler için Leicester’e yaptığı 500 bin Euro kiralama teklifine İngiliz kulübü henüz olumlu cevap vermedi ama Beşiktaş, Samir Nasri transferinin gerçekleşmesi ihtimaline karşın Gökhan girişimini ağırdan alıyor. İki isimden birinde yarın akşama kadar önemli gelişmeler olması bekleniyor.

Cenk Tosun’a durmak yok

Yönetimin özellikle Nasri transferinde son aşamaya geldiği ifade ediliyor. Porto’nun Aboubakar’da yaptığı gibi stoper İndi’de de kiralama değil satma konusunda ısrarcı olması nedeniyle bu iki isim ise askıya alındı.

Kaynak: Hürriyet

Anderson Talisca: İdolüm Rivaldo

Haberin Devamı
YORUM YAZ