MENÜ

Caner Erkin'e İspanya'dan teklif geldi

Inter'e yeni transfer olmasına karşın, teknik direktör Frank De Boer'in gözüne girmeyi başaramayan Caner Erkin'e İspanya'nın Real Betis takımının teklifte bulunduğu iddia edildi.

Caner Erkin'e İspanya'dan teklif geldi

Sezon başında büyük umutlarla Fenerbahçe'den Inter'e transfer olan Caner Erkin, İtalyan ekibindeki teknik direktör değişikliğinin en büyük mağduru konumuna geldi. Milli futbolcu, kendisini transfer eden Mancini'nin ayrılışı sonrası, yeni teknik direktör Frank de Boer'in gözüne girmeyi başaramadı ve yalnızca haftalar önce başlayan Inter macerasının sonuna yaklaştı.

Mavi Siyahlıların kadro planlamasında yer almayan ve bu nedenle transfer listesine konan Caner'e ilk teklifi, İspanya La Liga ekiplerinden Real Betis'in yaptığı iddia edildi. İtalyan basınında yer alan haberde, Betis'in, Caner'i kiralamak için Inter'e 1 milyon Euro önerdiği ifade edildi. Caner'in menajeri Batur Altıparkmak da, geçtiğimiz günlerde yaptığı bir açıklamada, oyuncusunun İspanya ve İngiltere'den gelen teklifleri değerlendirmeye aldığını belirtmişti.

Haberin Devamı
YORUM YAZ