MENÜ

İstifa etti, transfer istedi

Arsenal'in teknik adamı Arsene wenger'in transfer yapmaması kulüp içinde istifaya neden oldu. Bir klüp çalışanı, yazdığı mektupta "takımıma daha fazla yük olmak istemiyorum" yazarak istifa etti.

İstifa etti, transfer istedi

Geçtiğimiz günlerde transfer sezonunda hiç para harcamayarak transfer yapmadığı gerekçesiyle eleştirilen Arsene Wenger, takımı Arsenal’in bünyesinde çalışan emekçilerin parasının ödenmesi konusunda hassas davrandığını ve kulübün 600 çalışanının huzurunu yeni transferlerden daha önemli bulduğunu ifade edince değişik bir tepki aldı.

Herhangi bir para sıkıntısı çekmeyen ama transfer yapmaya temkinli yaklaşan kulübün bir çalışanı, twitter üzerinden Arsenal yöneticilerine yazdığı açık mektubu yayınladı.

Arsenal storeda çalışan bir genç, mağaza müdürüne yazdığı mektupta istifa etmek istediğini dile getirdi. Gerekçe olarak ise kulübün teknik adamı Arsene Wenger’in takımın, 3 gün önce Leicester City ile kendi evinde berabere kalmasının ardından düzenlenen basın toplantısında söylediklerini gösterdi.

İsmi açıklanmayan çalışan, Fransız menajerin “Benim için 600 çalışanın parası transferden daha önemli” cümlesindeki 600 kişiden biri olmasını gururuna yediremediğini açıkladığı mektupta, kulübün para ödemesi gereken biri olmaktansa kendisine ödenen paranın transfer bütçesine gitmesini istediğini yazdı.

Büke Narin/Fanatik.com.tr

Haberin Devamı
YORUM YAZ