MENÜ

Emmanuel Adebayor ve Mathieu Flamini bugün imzalıyor

Yılın bombaları patlamak üzere... Karadeniz ekibi, iki dünya yıldızıyla da el sıkıştı. İş artık imzalara kaldı. Son pürüzler de giderildikten sonra Adebayor ve Flamini resmen Rizeli olup, kulüp tarihinin en pahalı transferleri olarak kayıtlara geçecek.

Emmanuel Adebayor ve Mathieu Flamini bugün imzalıyor

Sezonu Konyaspor beraberliği ile açan Çaykur Rizespor’da teknik direktör Hikmet Karaman maç sonunda, “En az direkt oynayacak 3 adam alacağız” demişti. Ancak Karaman’ın bu açıklamasının ardından Adebayor ve Flamini gibi dünyaca ünlü 2 ismin çıkacağını kimse düşünememişti.

İlk başta rüya gibi gelen transferde ise mutlu son artık çok yakın. Karadeniz ekibi iki oyuncuyla her konuda anlaştı.

Yeşil-Mavililer adına bu transferler için görüşmeleri yürüten menacer Özkan Doğan, dün Londra’da iki isimle de görüştü, şartlarda görüşbirliğine varıldı.


Fikret Orman İngiltere'ye gitti!


Geriye sadece oyuncuların Rize’ye gelip tesisleri ve şehri görmeleri kaldı. Ön protokol Rizeli kulüp yetkililerin de katılımıyla bugün imzalanıyor. Ardından kente gelecek olan iki yıldızla son detaylar konuşulacak.


Lassana Diarra rest çekti


Kaleye de yıldız geliyor

Rize’de transferler bu isimlerle de sınırlı değil. Kaleye Rennes’ten Diallo’yu kiralayan Atmacalar’ın dünyaca ünlü bir kaleciyle daha ilgilendiği, bu transferde de çok önemli mesafe katettikleri öğrenildi. Rize ayrıca orta sahaya da bir takviye daha yapacak.

Ömer Necati Albayrak


Beşiktaş'ın yeni transferi Talisca ilk idmanına çıktı

Haberin Devamı
YORUM YAZ