MENÜ

Nasri transferi için Fenerbahçe de devreye girdi!

Transferde Manchester City’nin hocası Guardiola’nın planlarında yer almayan Samir Nasri, Fenerbahçe’nin radarına girdi. Advocaat’ın isteği doğrultusunda Fransız oyuncunun transferi konusunda İngiliz ekibiyle görüşmeler başladı.

Nasri transferi için Fenerbahçe de devreye girdi!

Yeni sezonda Türkiye’de şampiyonluk yaşayıp, dördüncü yıldızı takmak isteyen, Avrupa Kupaları’nda ise alacağı başarılı sonuçlarla gidebileceği yere kadar gitmek isteyen Fenerbahçe, transferde gaza bastı.

Teknik direktör Dick Advocaat’ın isteği doğrultusunda Sarı-Lacivertliler’in, 10 numara arayışlarına başladığı bildirildi. Advocaat’ın, forvet arkasına hem hücumları yönlendirebilecek hem de tecrübesiyle takıma liderlik edecek bir isim istediği ve rotayı Manchester City’de forma giyen Samir Nasri’ye çevirdiği öğrenildi. Beşiktaş’ın da transfer listesinde olan Nasri, City’nin başına Pep Guardiola’nın gelmesi sonrasında gözden düşmüştü.

Başakşehir Fenerbahçe maçı canlı / GÖRÜNTÜLÜ CANLI ANLATIM

Kiralık formülü devrede

İspanyol hocanın kadroya almadığı 29 yaşındaki oyuncuyu kadrosuna katmak adına İngiliz ekibiyle masaya oturan Kanarya’nın, öncelikli olarak kiralık formülünü devreye sokacağı bildirildi.
Ada temsilcisinin, transfere onay vermesi halinde hemen Nasri ile masaya oturacak olan Kanarya’nın, bu transferi hızlı bir şekilde sonuçlandırmaya çalışacağı öğrenildi. City’den birkaç gün içinde olumlu ya da olumsuz yanıt alınması bekleniyor.

Öncelik Hakim Ziyech

Bir an önce ihtiyaç duyulan yerlere transfer yapmak adına elini çabuk tutmakta kararlı olan Fenerbahçe, Hollanda’nın Twente takımında forma giyen Hakim Ziyech ile Sunderland’in kadrosunda yer alan Jeremain Lens için kulüpleriyle görüşmelerini sürdürüyor. Bilindiği gibi iki futbolcunun yüksek bonservis bedelleri sebebiyle kiralama yolunu tercih eden Kanarya, önceliğini Ziyech’ten yana kullanıyor, B planı olarak da Lens’i istiyor. Dick Advocaat’ın ilk tercihinin Ziyech olduğu, olmazsa Lens’in alınacağı bildirildi.

Yusuf Dursun


Samir Nasri 3 ay yok




Haberin Devamı
YORUM YAZ