MENÜ

Loic Remy tamam

Beşiktaş, İngiltere’de forvet transferini bitirmeyi kafasına koydu. Chelsea’li Remy için artık son söz, hocası Conte’de olacak. İtalyan hoca onayı verdiği takdirde, bu konuda mutlu sona ulaşılacak.

Loic Remy tamam

Yeni sezonda hem Türkiye’de hem de Şampiyonlar Ligi’nde büyük hedefleri olan Beşiktaş’ta Başkan Fikret Orman ve kurmayları, kadrodaki eksik bölgelere transfer için çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Teknik direktör Şenol Güneş’in taleplerini yerine getirmek adına titizlikle temaslarını devam ettiren Siyah-Beyazlılar’da öncelik forvet bölgesinde... Yaklaşık 5 gün İngiltere’nin Başkent’i Londra’da kalan Orman, Chelsea’den Loic Remy ve Manchester City’den Bony’nin kulüpleriyle masaya oturdu. Her iki kulübe de kiralama teklifleri sunuldu ve yanıt beklenmeye başladı. Özellikle önceliği Remy’ye veren Kara Kartal, Maviler’den yanıt bekliyor.


Adriano sosyal medyayı salladı

Bony de sıcak bakıyor

Chelsea’nin de, yeni hocası Antonio Conte ile görüşüp, Fransız golcü hakkında son kararını birkaç gün içinde vereceği ifade edildi. City’de Pep Guardiola’nın gönderilecekler listesine koyduğu Bony, tıpkı Remy gibi Beşiktaş’a sıcak bakıyor. Özellikle Şampiyonlar Ligi faktörünü en iyi şekilde kullanmak isteyen Kartal, şartlar oluştuğu takdirde ikisini birden almak istiyor. Ayrıca Ada’da temas kurulan Sunderland’den Lens, Leicester City’den Gökhan İnler için de kulüpleriyle olumlu görüşmeler yapıldığı öğrenildi.

Orhan Yıldırım

Haberin Devamı
YORUM YAZ