MENÜ

Filistin bayrağı Celtic'in başını yakabilir

Şampiyonlar Ligi play off turunda İsrail takımı Hapoel Be'er Sheva'yı İskoçya'da ağırlayan Celtic'te taraftarların açtığı Filistin bayrakları kulübün disipline sevk edilmesine sebep oldu.

Filistin bayrağı Celtic'in başını yakabilir

Şampiyonlar Ligi play off turu ilk maçında İsrail takımı Hapoel Be'er Sheva'yı ağırlayan ve içeride aldığı 5-2'lik galibiyetle Devler Ligi'ne katılmak için büyük avantaj yakalayan Celtic, UEFA tarafından disipline sevk edildi.

Daha önce de ceza almışlardı

İki sene önce de yine bir Şampiyonlar Ligi ön eleme maçında bu kez Reykjavik'i ağırlayan Celtic'te taraftarlar maçta Filistin bayrağı açmışlar ve kulüp bu yüzden UEFA tarafından 20 bin euro ceza almıştı.



Rodgers yorum yapmadı

Celtic teknik direktörü Brendon Rodgers ise maç sonu konuyla ilgili sorulan soruya yorum yapmadı ve "Daha önce de kulübün bu tür konulardan ötürü ceza aldığını biliyorum. Bunun yorumunu kulübe bırakıyorum, yorum yapmak istemiyorum" dedi.



Stat kapanabilir

Aynı olaylardan ötürü daha önce de ceza aldığı için UEFA, Celtic'e seyircisiz oynama cezası verebilir. Bilindiği üzere UEFA, çalarda politik, dini, ırkçı ve ideolojik tezahüratlara izin vermiyor.

Haberin Devamı
YORUM YAZ