MENÜ

İlk hedef Remy

Gomez’in boşluğunu en az onun kadar kaliteli iki forvetle doldurmak isteyen Beşiktaş, ilk hedef olarak gözünü Fransız golcü Loic Remy’yi çevirdi. Chelsea’ye kiralık teklifi yapıldı. Bugün ya da yarın transferin sonuçlanacağı öğrenildi.

İlk hedef Remy

Önümüzdeki sezon hem Türkiye’de kazandığı lig şampiyonluğunu korumak hem de Devler Ligi’nde gruptan çıkmayı hedefleyen Beşiktaş, transfer için çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Kadroya mutlaka kaliteli bir golcü katmak isteyen Siyah-Beyazlılar’da Başkan Fikret Orman ve kurmayları, İngiltere’ye çıkarma yapmıştı. Burada yapılan sıcak temaslar sonucunda Orman, forvet için gözüne ilk olarak Chelsea’de forma giyen Loic Remy’yi kestirdi. 29 yaşındaki Fransız forveti kiralık olarak kadrosuna katmak isteyen Kara Kartal, yakın ilişkileri olduğu Chelsea’ye teklifini iletti. Maviler’de teknik direktör Antonio Conte’nin kadroda düşünmediği Remy’yi düzenli oynayacağı bir takıma vermeye sıcak bakan Chelsea ile görüşmelerin bugün ya da yarın sonuçlanması bekleniyor.

Diğer güçlü aday Bony

İngiliz ekibinden olumlu yanıt alınması halinde hemen oyuncuyla da pazarlıklar başlayacak. Chelsea’de yıllık 4.5 milyon Euro kazanan Remy’nin bu kazancının 3.5 milyon Euro’sunun, Beşiktaş tarafından karşılanacağı tahmin ediliyor. Özellikle Şampiyonlar Ligi faktörünün görüşmelerde kilit rol oynaması beklenirken, Manchester City’deki durumu belirsizliğini koruyan Bony’nin de golcü listesindeki en güçlü diğer aday olduğu ifade ediliyor.

Orhan Yıldırım

Haberin Devamı
YORUM YAZ