MENÜ

Igor Tudor'dan Galatasaray değerlendirmesi

Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Igor Tudor, sıfırdan bir takım kurduklarını belirterek, "Ligin ilk maçına Galatasaray maçıyla başlamak biraz değişik olabilir, ama yapacak bir şey yok. Orada Karabükspor'u da göreceğiz, Galatasaray'ı da göreceğiz" dedi.

Igor Tudor'dan Galatasaray değerlendirmesi

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kardemir Karabükspor'da teknik direktörü Igor Tudor, ligin ilk maçı olan Galatasaray karşılaşması hakkında açıklamalarda bulundu.

Genç teknik adam, sıfırdan bir takım kurduklarını belirterek, "Ligin ilk maçına Galatasaray maçıyla başlamak biraz değişik olabilir, ama yapacak bir şey yok. Orada Karabükspor'u da göreceğiz, Galatasaray'ı da göreceğiz" dedi.

Spor Toto Süper Lig takımlarından Kardemir Karabükspor, deplasmanda Galatasaray ile yapacakları yeni sezonun ilk maçının hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdürüyor.

Teknik direktör Tudor yönetiminde antrenmanlarına devam eden Kardemir Karabükspor, ligin ilk maçı için taktiksel antrenman yaptı. TSYD Kupası'ndaki maçlarda takımın eksik yönlerini gördüklerini belirten Tudor, "Sıfırdan kurulmuş bir takımız. Eksiklerimiz var ve bunları gidereceğiz. Galatasaray ligin güçlü ekiplerinden biri. Çok iyi bir statta, çok iyi bir atmosferde futbol oynayacağız. Tabii ligin ilk maçına Galatasaray maçıyla başlamak biraz değişik olabilir, ama yapacak bir şey yok. Orada Karabükspor'u da göreceğiz, Galatasaray'ı da göreceğiz. Hayırlısı olsun" dedi.

DHA

Haberin Devamı
YORUM YAZ