MENÜ

Galatasaray'da transferde adaylar üçe indi: Lassana Diarra, Cheik Tiote, Holzhauser

Tolga Ciğerci'nin ardından orta sahaya bir kaliteli transfer daha yapmanın arayışı içinde olan Galatasaray'da adaylar da artık netleşti.

Galatasaray'da transferde adaylar üçe indi: Lassana Diarra, Cheik Tiote, Holzhauser

Galatasaray'da orta sahaya yapılan Tolga Ciğerci transferinin ardından son bir aday için de kollar sıvandı. Yönetimin önünde 3 seçenek bulunuyor.

Diarra'nın cezası eli kolu bağladı

Bu seçeneklerden ilki Marsilya'nın başarılı oyuncu Lassana Diarra. Bir dönem Real Madrid forması da Lassana Diarra, Lokomotiv Moskova kulübüyle yaşadığı sıkıntıların ardından 'usulsüz' şekilde eski takımı Marsilya'ya transfer olduğu için 10 milyon euro ceza ödemek durumunda... Bu da onun herhangi bir takıma gitme olsalığını minimuma indiriyor... Diarra da aşırı yüksek bir rakam olan yıllık 5 milyon euro istiyor.

Cheik Tiote'nin sakatlığı var

Newcastle United'ın Fildişi Sahilli orta sahası Cheik Tiote de Sarı Kırmızılılar'ın listesindeki orta saha transfer adaylarından ancak burada da hem ekonomik hem de saha içi şartları devreye giriyor. Çünkü 30 yaşındaki oyuncu için Newcastle United, 3 milyon euro bonservis talep ediyor. Oyuncu da 2,5 milyon euro istiyor. Tiote'nin dizindeki ciddi sakatlık da işi zora sokan büyük bir etmen...

En büyük aday Holzhauser

Geçtiğimiz günlerde sadece FANATİK'in sizlere duyurduğu oyunculardan biri de Raphael Holzhauser'di. Riekerink'in oyuncuyu beğendiği ve onay verdiği öğrenildi.

23 yaşındaki 1,93 boyundaki Holzhauser, hem maddi anlamda kolaylık sağlayacağı gibi yaşının genç olması ve sakatlık problemi yaşamamsıyla da büyük avantaj katabilir.

Dolayısıyla hem maliyeti hem uzun boylu ve teknik oluşu hem de sakatlık problemi olmamasıyla Avusturyalı oyuncu orta saha için öne çıkıyor.

Haberin Devamı
YORUM YAZ