MENÜ

Van Persie'de flaş gelişme! 7 milyon Euro...

Stoke City, Fenerbahçe'nin Hollandalı futbolcusu Robin Van Persie için yaptığı ikinci girişimden de eli boş döndü.

Van Persie'de flaş gelişme! 7 milyon Euro...

Fenerbahçe'de Robin van Persie'nin takımda kalıp kalmayacağı hala belirsizliğini koruyor. Yönetim, "Takımda kalacak" açıklaması yapsa da Stoke City'nin oyuncuya ilgisi devam ediyordu. İngiliz ekibinin hocası Mark Hughes, geçen hafta yaptığı açıklamada imzaların atılacağını söylemişti. Ancak Stoke City'nin ikinci girişimi de sonuçsuz kaldı.
Hollandalı yıldızın menajeri Kees Vos'un İngilizlere, "Kulüp bonservis konusunda ısrarcı. Kiralık göndermiyorlar" yanıtını verdi. Kulübün istediği 7 milyon Euro bonservise Van Persie'nin yıllık ücreti de eklenince, İngilizlere bu maliyet pahalı geldi. Stoke City, şartlar değişmediği sürece yeni bir girişimde bulunmayacağını açıkladı.

Fenerbahçe'ye UEFA engeli!

NAPOLİ'DEN 50 MİLYON TL

Napoli'nin Fenerbahçeli Simon Kjaer'e ilgisi biliniyor. İtalyan basını, Kalidou Koulibaly'yi göndermesi beklenen Napoli'nin, Danimarkalı savunmacı için sarı-lacivertli kulübe 15 milyon Euro (yaklaşık 50 milyon TL) teklif edeceğini yazdı.

Fenerbahçe idmanında sürpriz! Yeniden ortaya çıktı...

İKİ YILDIZ TAKIMDAN AYRI ÇALIŞTI

Fenerbahçe, Grasshoppers ile UEFA Avrupa Ligi play-off turunda oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürürken, Van Persie ile Kjaer çalışmada yer almadı. Monaco maçında sağ dizine darbe alan Kjaer, rövanşta 36 dakika dayanabilmişti. Danimarkalı'nın 18 Ağustos'a yetişmesi için yoğun bir program uygulanıyor.

Kaynak: Sabah

Fenerbahçe'nin "Pereirazedeleri"!

Haberin Devamı
YORUM YAZ