MENÜ

Galatasaray'dan Lassana Diarra'ya mesaj var!

Lucas Leiva defterini kapatan Galatasaray, orta saha alternatifleri arasında liste başı tuttuğu Lassana Diarra ile yeniden temasa geçti. Aslan, UEFA'ya 10 milyon Euro cezası olan Fransız futbolcuya ''Sorununu çöz, öyle gel'' mesajı yolladı.

Galatasaray'dan Lassana Diarra'ya mesaj var!

Orta saha için Lassana Diarra transferini bitirmek isteyen Galatasaray, Fransız futbolcuya 10 milyon Euro’luk ceza işini halledip öyle gelmesini söyledi.

Lokomotiv Moskova’dan Marsilya’ya transferi sırasında usülsüzlük yaptığı gerekçesiyle astronomik bir ceza alan Diarra’nın, FIFA ile yaptığı görüşmeler devam ediyor.

Galatasaraydan Lassana Diarraya mesaj var



Leiva defteri kapandı

Galatasaray’ın uzun süredir haber beklediği Lucas Leiva’da transfer defterinin tamamen kapandığı öğrenildi. Brezilyalı futbolcunun eşinin Türkiye’ye gelmek istememesi sebebiyle böyle bir karar alındığı ifade edildi.

Galatasaraydan Lassana Diarraya mesaj var



Son iddia Stanciu

Sarı-Kırmızılı ekibin, Steaua Bükreş forması giyen 23 yaşındaki Rumen forvet Nicolae Stanciu ile ilgilendiği iddia ediliyor. EURO 2016’da Romanya Milli Takımı forması da giyen genç yetenek için nabız yoklanıyor. Eğer şartlar uygun olursa, Galatasaray’ın Stanciu’yu kiralamaya çalışacağı öğrenildi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ