MENÜ

Oğuzhan Özyakup kararını verdi!

B.Dortmund, Milan ve Arsenal tarafından takip edilen Oğuzhan Özyakup, “Ne teklif gelirse gelsin gitmek istemiyorum. Bir sene daha takımıma katkı sağlamak istiyorum” diyerek yönetime kalacağını dile getirdi.

Oğuzhan Özyakup kararını verdi!

Birçok futbolcu gelen transfer teklifleri karşısında kulübüne karşı isyan bayrağını açarken, Beşiktaş’ın yıldız ismi Oğuzhan Özyakup çok farklı bir portre çizdi, takımında kalmak istediğini dile getirdi.

Siyah-beyazlı yönetim, Borussia Dortmund, Milan ve Arsenal’in yakından takip ettiği Oğuzhan Özyakup ile bir görüşme yaptı ve düşüncelerini öğrenmek istedi. Beşiktaş’ın yıldız futbolcusu, “Ne teklif gelirse gelsin, gitmek istemiyorum. Bir sene daha Beşiktaş’ta kalarak Şampiyonlar Ligi’nde takıma katkı sağlamak istiyorum” diyerek kulübüne bağlılığını dile getirdi.

Sosa'da flaş gelişme!

Kartal, ikinci Oğuzhan’ı olan yeni transferinin de siyah-beyazlı takımda tutma kararı aldı. Yönetim, genç oyuncunun başka bir kulübe kiralanıp tecrübe kazanmasına da soğuk bakıyor. Şimdilik Oğuzhan Aldoğan’ı kiralamayı düşünmeyen yönetim, scout raporlarını da inceledi. Bunun sonrasında Oğuzhan Aydoğan’ın teknik direktör Şenol Güneş ile birlikte bir sezon geçirmesine karar verdi. Siyah-beyazlılar, Almanya’dan büyük ümitlerle transfer edilen Oğuzhan Aydoğan’dan faydalanıp, onun yükselmesine fırsat tanıyacak.

Kaynak: Milliyet

Gil’in formülü belli

Haberin Devamı
YORUM YAZ