MENÜ

Tottenham, Yunus Mallı'nın peşini bırakmıyor

Premier Lig takımlarından Tottenham Hotspur'un, Yunus Mallı'yı transfer etmek için halen daha çalışmalarını sürdürdüğü iddia edildi.

Tottenham, Yunus Mallı'nın peşini bırakmıyor

İngiltere Premier Lig'de geçtiğimiz sezon Leicester City'yle birlikte şampiyonluk mücadelesi veren Tottenham Hotspur'da gelecek yıl için de beklentiler yüksek tutuluyor. Bu doğrultuda Victor Wanyama ve Vincent Janssen'e toplamda 28 milyon pound transfer ücreti ödeyen Londra ekibinde sıradaki isim olarak Yunus Mallı gösteriliyor.

Özel maddenin süresi geçti ama...

Bundesliga'da forma giyen milli futbolcuyu, Tottenham için cazip yapan özelliklerinden biri, sözleşmesinde bulunan "7,5 milyon Pound'a serbest kalır" maddesiydi. Ancak bu maddenin geçerliliği, yine sözleşmede bulunan kural gereğince 31 Temmuz tarihinde sona ermesine karşın, Tottenham menajeri Pocchettino'nun Yunus'a olan ilgisinde herhangi bir azalma söz konusu değil... Arjantinli teknik adamın kadrosunda mutlaka görmek istediği 25 yaşındaki futbolcu için kulübü Mainz'la görüşme halinde olduğu ve bonservisi için makul bir fiyat belirlemeye çalıştığı öğrenildi.
Schweinsteiger'e saygı yok


Haberin Devamı
YORUM YAZ