MENÜ

Levent Nazifoğlu: Eren tamam, Leiva geliyor

Sportif A.Ş yöneticisi Levent Nazifoğlu, transfer çalışmalarıyla ilgili bilgi verdi. Eren Derdiyok’ta sorun olmadığını belirten Nazifoğlu, Leiva’nın da birkaç güne imzayı atacağını söyledi.

Levent Nazifoğlu: Eren tamam, Leiva geliyor

Galatasaray Sportif A.Ş yöneticisi Levent Nazifoğlu, transfer çalışmaları hakkında detaylı bilgiler verdi. Radyospor’a konuşan Nazifoğlu, “Eren Derdiyok transferi bitti diyebiliriz. 3 yıllık sözleşme imzalayacağız. 6 milyon Euro gibi yüksek bir bedel istenildiği doğru değil. Yarın veya öbür gün bu transferi bitireceğiz. Lucas Leiva ile ilgili son pürüzleri gidermeye çalışıyoruz. Bu hafta netleşecek” dedi. Sponsorlar konusunda görüşmelerin sürdüğünü kaydeden Nazifoğlu, “Önümüzdeki hafta sponsorun açıklanacağını düşünüyorum. Bu anlaşmalara global bakmak gerekir” ifadesini kullandı. Umut, Olcan ve Tarık konusunda da bilgi veren Nazifoğlu, “Galatasaray’da kalırız paramızı alırız gibi bir anlayışları olamaz. Bu çocuklar öyle oyuncular değil, bilinmesi gerek” diye konuştu.

‘Ciğerci’nin şartları uygun’

Tolga Ciğerci’nin şartlarının kendilerine çok uygun olduğunu da kaydeden Nazifoğlu, transfer çalışmalarını tüm yönetimin birlikte yürüttüğünü sözlerine ekledi. Levent Nazifoğlu, Riekerink tercihiyle ilgili de şunları kaydetti: “Futbolcular hocadan çok memnun. Hatta bu, hocanın işini bile zorlaştırdı. Riekerink’te karar kılarken, oyuncularla arasının işi olması bizi çok düşündürdü. Futbolcuların bize Riekerink’i dayatması tamamen yalan, hiçbir oyuncunun haddine değil. Disiplini ve anlayışından çok memnunum. Sinan ve Bruma’yı satmaya hiç niyetimiz yok. Şahsen Bruma için gelecek 10 milyon Euro teklifi bile reddederim.”


Galatasaray Eren Derdiyok ile anlaştı

Haberin Devamı
YORUM YAZ