MENÜ

Fuat Çapa'dan transfer isyanı

PTT 1. Lig takımlarından Boluspor’un teknik direktörü Fuat Çapa, ligin başlamasına kısa bir süre kaldığını ve henüz transfer yapamadıklarını söyledi.

Fuat Çapa'dan transfer isyanı

PTT 1. Lig takımlarından Boluspor’un teknik direktörü Fuat Çapa, ligin başlamasına kısa bir süre kaldığını ve henüz transfer yapamadıklarını söyledi.

Yeni sezon hazırlıklarını kulübün Karaçayır Mahallesi’nde bulunan tesislerinde sürdüren kırmızı-beyazlı ekibin teknik direktörü Çapa, geçen sezon takımda forma giyen çok sayıda futbolcuyla yolların ayrıldığını belirterek, "Ligin başlamasına üç hafta kaldı ama 3-4 mevkiye transfer yapamadık. Önümüzdeki hafta bazı oyuncuları transfer edebilirsek ligin başlamasına kadar bir süre bu arkadaşlarla çalışabiliriz." dedi.

Çapa, gazetecilere yaptığı açıklamada, lige hazır olabilmek ve kendilerini görebilmek adına, PTT 1. Lig takımlarından Yeni Malatyaspor ve Spor Toto Süper Lig takımlarından Kasımpaşa ile hazırlık maçı oynayacaklarını belirtti.

Kulüp yönetimiyle kalıcı bir takım kurmak için yola çıktıklarını ve hala eksikleri olduğunu ifade eden Çapa, "Tamamen yeni bir takımız. Kulüp yönetimimizin bir projesi bulunuyor. Bu projeyi gerçekleştirmek için biraz zamana ihtiyacımız var. Sezon içerisinde taraftarımızı üzmek ve takım olarak çok fazla üzülmek istemiyorsak sıkıntı yaşayacağımız mevkileri bir şekilde doldurmalıyız." diye konuştu.

Stoper, orta saha ve ön libero mevkilerine dört futbolcunun alınması gerektiğini ancak kulübün maddi olanaklarının bu oyuncuları transfer etmek için yeterli olmadığını vurgulayan Çapa, şunları kaydetti:

"Bu durumu yönetimin nasıl çözeceğini söylemek şu an için zor. Sayı olarak eksiğimiz var. Belirli hedefler hakkında konuşabilmek için oyuncu sayısını 16-17’ye çıkarmamız lazım. Transferlerin gecikmesi büyük bir dezavantaj. Yönetimin şu anda temasta olduğu bazı isimler var ama artık bunların yavaş yavaş bitmesi gerekiyor."

AA

Haberin Devamı
YORUM YAZ