MENÜ

Mourinho, Bruma ile görüştü!

Manchester United ağlarını sarsan Bruma, soyunma odasına giderken Mourinho'nun koşarak yanına gelmesi ile şaşkına döndü.

Mourinho, Bruma ile görüştü!

Kırmızı Şeytanlar’ın yeni menajeri Jose Mourinho, ilk yarıda performansına hayran kaldığı Galatasaray'ın futbolcusu Bruma’yı çıkış tünelinde yakalayıp tebrik etti. Bruma diyaloğu şöyle anlattı: “Performansımı bütün sezon devam ettirirsem milli takıma girebileceğimi söyledi. Bunları duymak çok güzel.”

Hazırlık kampının en çok konuşulan isimlerinin başında geliyor Bruma... PSV Eindhoven ile yapılan transfer görüşmelerinin nasıl sonuçlanacağı, ayrılıp ayrılmayacağı merakla beklenen Portekizli oyuncu bunun yanı sıra ortaya koyduğu performansla da herkesi kendine hayran bıraktı.

Podolski o formayı giydi, taraftar çıldırdı!

Manchester United maçına kadar oynanan 4 hazırlık maçında 5 gol kaydeden ve oyunu ile de yeni sezonda yapacağı çıkışın sinyallerini veren Bruma İngiliz ekibini de boş geçmedi.

Zlatan Ibrahimoviç’in ilk kez ManU forması ile sahaya çıkması nedeniyle tüm Avrupa basınının gözünün çevrildiği mücadelenin ilk yarısında Kırmızı Şeytanlar’ı bir hayli hırpaladı Bruma. 21 yaşındaki oyuncu 40. dakikada bulduğu golle takımını da 2-1’lik üstünlüğe getirip soyunma odasının yolunu tuttu.

Diarra’da sıkıntı büyük

MİLLİ SOHBET...

Ancak tam da ilk 45 dakika sonrasında çıkış tüneline doğru ilerleyen Portekizli, arkasından gelen sesle irkildi... Arkasını dönen Bruma kendisine doğru koşarak gelen Manchester United menajeri Jose Mourinho’yu gördü. ‘Özel biri’ lakaplı Mourinho vatandaşının yanına kadar gelerek tebrik ederken ikili daha sonra sohbet ederek soyunma odasına doğru ilerledi.

Galatasaray'ın yeni hedefi Tolga Ciğerci!

İkili arasındaki konuşma, maç sonunda Bruma’ya sorulurken genç oyuncu şunları söyledi: “Mourinho yanıma gelerek golüm ve oyunum için beni tebrik etti... Beni yakından takip ettiğini ve bu performansımı bütün sezon devam ettirirsem milli takıma da girebileceğimi söyledi. Mourinho’dan bunları duymak çok güzel ve önemli.”

Kaynak: Vatan

Portekiz’den Josue iddiası

Haberin Devamı
YORUM YAZ