MENÜ

Mou'nun istediği Beşiktaşlı

Kartal’ın genç yıldızını Manchester United’a kazandırmayı planlayan Portekizli menacerin, Ozzie için eski hocası Slaven Bilic’ten görüş aldığı ortaya çıktı. Hırvat teknik adamın, Ozzie’nin gelişimiyle ilgili olarak Mourinho’ya olumlu rapor verdiği bildirildi.

Mou'nun istediği Beşiktaşlı


Beşiktaş formasıyla geçen sezon ortaya koyduğu başarılı performansın ardından birçok Avrupa devinin transfer listesine giren Oğuzhan Özyakup’a, son olarak İngiltere Premier Lig ekibi Manchester United’ın talip olduğu ortaya çıktı. Geçen sezon Süper Lig’de şampiyonluk yaşayan Siyah-Beyazlılar’a yaptığı önemli katkıyla dikkat çeken 23 yaşındaki futbolcu için harekete geçen Kırmızı-Şeytanlar’ın Portekizli teknik adamı Jose Mourinho’nun, bu konuda Kartal’ın eski hocası Slaven Bilic’ten telefonla bilgi aldığı öğrenildi. Başarılı orta alan oyuncusunun gelişimi konusunda Hırvat teknik adamın görüşlerini soran Mou’nun, Bilic’in olumlu düşünceleri sonrasında United Yönetimi’ne Oğuzhan Özyakup transferi konusunda talepte bulunduğu bildirildi.

Yönetim satmıyor ama...

Geçen sezon Siyah-Beyazlı formayı 41 mücadelede giyen ve 10 gol ile 7 asistlik performans sergileyen 23 yaşındaki futbolcuyu, Beşiktaş Yönetimi’nin kolay kolay elden çıkarmak istemediği biliniyor... Daha önce Lazio ve West Ham’ın da girişimlerde bulunduğu Ozzie’yi, satmak istemeyen Fikret Orman’ın, ancak ekstrem bir teklife olumlu yanıt verebileceği konuşuluyor. Bu doğrultuda ise Başkan’ın belirlediği rakamın, 20 milyon Euro olduğu ifade ediliyor.

Orhan Yıldırım



Oğuzhan Özyakup'u izlemeye geldiler

Haberin Devamı
YORUM YAZ