MENÜ

Eren Derdiyok'un imza heyecanı

Galatasaray’ın her konuda anlaşma sağladığı Eren Derdiyok, Sarı-Kırmızılı kulübe imza atmak için sabırsızlanıyor. Tecrübeli golcünün yakın çevresine, “Bir an önce yeni takımıma gidip adapte olmak istiyorum” dediği öğrenildi.

Eren Derdiyok'un  imza heyecanı

Golcü arayışlarında artık sona yaklaşan Galatasaray, Eren Derdiyok transferinde geri sayıma geçerken, oyuncu cephesine de sabırsızlık başladı. Sarı-Kırmızılı kulüple her konuda en sıkışan Eren, resmi anlaşmayı heyecanla bekliyor.

Yakın çevresiyle hislerini paylaşan Derdiyok’un, “Bir an önce yeni takımıma gidip adapte olmak istiyorum. Türkiye’de şampiyonluk yaşamak en büyük hedeflerimden biri. Bunu da Galatasaray’la başaracağıma inanıyorum” dediği öğrenildi. Eren Derdiyok imza için sabırsızlanırken, Galatasaray cephesinde de benzer bir heyecan söz konusu. Teknik direktör Riekerink’in, fizik durumunu beğenmesi durumunda Eren’i ilk 11 için düşündüğü ifade ediliyor. İleri uçta Eren, kanatlarda Bruma ve Podolski, forvet arkasında da Sneijder’in oynatılması bekleniyor.

‘Hava toplarına hakim’

Riekerink, İsviçre Milli Takımı’ndan tanıdığı Eren Derdiyok’u, transfer dönemi boyunca defalarca izledi. Tecrübeli golcünün hava hakimiyetini, top tutuşunu ve takım arkadaşlarına asist yapması gibi özelliklerini çok beğenen Hollandalı çalıştırıcı, yönetime de bu yönde bir rapor sundu. Sarı-Kırmızılılar, bu raporun ardından Eren için girişimleri hızlandırdı ve transferi bitirme noktasına getirdi.

Yıllık ücretler zorluyor

Bu transferde şu an şartları zorlayan tek konu, takasta Kasımpaşa’ya gidecek olan Galatasaraylı futbolcuların yıllık ücretleri... Yüksek maliyetleri karşılamakta zorlanan Kasımpaşa, bu konuda Cim Bom’dan destek bekliyor. Sarı-Kırmızılılar’ın yıllık ücret krizini de çözmesi halinde, transferin hafta başında açıklanması gündemde.

Metin Karabaş

Haberin Devamı
YORUM YAZ