MENÜ

Forvette son viraj

Siyah-Beyazlılar, Samuel Eto’o’nun transferi konusunda büyük aşama kaydetti. Antalyaspor’un Kamerunlu için istediği 1 milyon Euro artı Mustafa Pektemek önerisine sıcak bakan yönetim, Mario Balotelli için Liverpool’la yapılacak görüşmenin ardından kararını verecek.

Forvette son viraj

Yeni sezonda yer alacakları 3 kulvarda da başarı hedefleyen Siyah-Beyazlılar, forvet hattını dünyaca ünlü bir isimle doldurmak için gaza bastı. Bu doğrultuda Antalyaspor’un Kamerunlu yıldızı Samuel Eto’o ile Premier Lig ekibi Liverpool’un İtalyan golcüsü Mario Balotelli’yi hedefine alan yönetim, 2 futbolcu konusunda da önemli gelişmeler yaşıyor. İlk olarak Eto’o transferiyle ilgilenen kulübün İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi’nin, başarılı ismin menaceriyle her konuda anlaşmaya vardığı ve 35 yaşındaki futbolcunun kulübünden transferi konusunda izin alınmasının ardından Antalya’yla ilk teması kurduğu bildirildi. Eto’o için Antalyaspor’a 1 milyon Euro artı Ömer Şişmanoğlu’nun bonservisini öneren Siyah-Beyazlılar’ın, 1 milyon Euro artı Mustafa Pektemek cevabını aldığı ifade edildi. Çebi’nin, olumlu baktığı bu öneriyi, Mario Balotelli transferine yoğunlaşan Başkan Fikret Orman’a ilettiği ifade edildi.

Satın alma opsiyonlu kiralama önerilecek

Geçen sezon kiralık olarak forma giydiği Milan’da 20 karşılaşmaya çıkan ve 1 gol ile bir asistlik performans sergileyerek beklentilerin altında kalan Balotelli için temaslarını sürdüren Başkan Orman, önceki gün yıldız ismin menaceri Mino Raiola’yla bir görüşme gerçekleştirdi. 2 sezon önce Milan’dan 20 milyon Euro karşılığında transfer olduğu Liverpool’da menacer Jürgen Klopp’un kadro alternatifleri arasında yer almayan 25 yaşındaki futbolcunun şartlarını öğrenen Orman’ın, Raiola’yla yaptığı ilk temastan olumlu sonuçla ayrıldığı öğrenildi. Forvet transferi konusunda Balotelli’yi ilk hedef olarak gören Fikret Orman’ın, gelecek hafta Liverpool’a, satın alma opsiyonlu kiralama teklifini iletmesi bekleniyor. Başkan’ın, İngiliz ekibiyle yapacağı toplantı sonrasında hedefteki iki isimden birine imza attırması bekleniyor.

Orhan Yıldırım

Haberin Devamı
YORUM YAZ