MENÜ

Fikret Orman: Mario Balotelli bizi istiyor

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, FANATİK'e açıkladı: Balotelli'yi takımımda görmeyi çok isterim, o da bizi istiyor. Amokachi, Pascal gibi taraftarımızın çok seveceği tipte bir yıldız. Bizler, tribünler ve hoca onun sorunlu kişiliğini de çözebiliriz.

Fikret Orman: Mario Balotelli bizi istiyor

Beşiktaş Başkanı, bombayı FANATİK aracılığıyla Avusturya’da patlattı.

Orhan Yıldırım’a konuşan Fikret Orman, Siyah-Beyazlılar’ı çok heyecanlandıran bir isim olan Balotelli ile ilgili ilk kez müjde niteliğinde açıklamalar yaptı. Kartal’ın patronu, “Onu takımımda görmeyi çok isterim. Problemli gibi görünüyor ama saha dışında 10 numara çocuk” sözleriyle konuya girdi ve böylece golcüyle görüştüğünün de ipuçlarını verdi.

Sosa'ya yeni talip!

Daha önce Beşiktaş’ta forma giyen Amokachi ve Pascal Nouma gibi isimleri hatırlatan Fikret Orman, “Taraftarımızın seveceği tipte bir yıldız. Çok örnekleri var. Benim aklıma ilk gelenler, pascal ve Amokachi... Büyük ilgi göreceğinden adım gibi eminim” ifadelerini kullandı.

Samimi bir itiraf...

Samimi bir itirafta da bulunan Siyah-Beyazlılar’ın başkanı, “Eğer zaten sorunlu bir oyuncu olarak görülmese Beşiktaş ile adı asla anılmazdı. Ancak biz Balotelli için elimizden geleni yapıp, onun bu yönüne de çözüm geliştirebiliriz. Yöneticilerimizle, taraftarımızla, hocamızla beraber. Türkiye’deki ilgi ve alakayla değişebilir diye düşünüyorum. Kısacası onu istiyoruz, kendisi de buraya gelmek istiyor” diyerek artık işin Liverpool boyutuyla ilgileneceklerini dile getirdi.

Mario Gomez için açlık grevi!

Piyasası makul seviyede

Son olarak milan’da kiralık forma giyen Balotelli’nin bonservisi İngiliz ekibinde. Normal şartlarda İtalyan golcünün piyasa değeri çift haneli rakamlarda. Hatta 2010’da İnter’den City’ye 29 milyon 500 bin Euro’ya (Yaklaşık 100 milyon TL) transfer olmuştu.

Fakat son dönemlerde başkanın bahsettiği ‘sorunlu’ kimliği sebebiyle piyasası düştü. Bu da Beşiktaş’ın elini güçlendiren faktörlerin başında geliyor. Kartal’ın Ada ekibinin kapısını tıpkı Milan’ın yaptığı gibi satın alma opsiyonuyla kiralık olarak çalması bekleniyor.

Beşiktaş'a sürpriz golcü!


Mini Yorum - Orhan Yıldırım

Kulüp kendi başkanını yalanladı!

Önceki gün Başkan Fikret Orman’ın basın toplantısı vardı. Ardından sadece gazete muhabirleri için kapalı toplantıya geçildi. Orada Başkan’a Balotelli’yi sordum. Diğer gazetecilerin de bulunduğu ortamda. Ve birebir verdiği cevabı yazdım. Toplantı sonrası fotoğraf çekimi için dışarı çıkarken de, Balotelli’nin de gelmeyi istediğini özellikle ifade etti.

Haberimiz; İngiliz ve İtalyan medyasında da geniş yer aldı. Beşiktaş kulübü, sadece Türkiye değil, Avrupa’nın gündemine oturan haberi, gece 20.49’da görebildi! Ve sözde yalanlama geçti.
Kulüp transferde, fiyat artırımı ve halka açık şirket olduğu için sıkıntı yaşamama adına bu yolu tercih etse de; aslında beni değil, kendi Başkanını yani Fikret Orman’ı yalanlamış oldu. Hiç hoş durmadı, hem de hiç...

Haberin Devamı
YORUM YAZ