MENÜ

Lena Erdil Türkiye şampiyonu

Rüzgar sörfünün dünyadaki en iyilerinden RedBull sporcusu Lena Erdil, İstanbul Beylikdüzü’nde gerçekleşen Türkiye Windsurf Freestyle ve Slalom Şampiyonası’nda slalom dalında birinciliği elde etti. Lena Erdil, beş gün süren şampiyonada rakiplerine baştan sona üstünlük sağladı.

Lena Erdil Türkiye şampiyonu

Türkiye Windsurf Freestyle ve Slalom Şampiyonası 19-24 Temmuz 2016 tarihleri arasında İstanbul Beylikdüzü’nde gerçekleşti. Gürpınar Sahili Rüzgar Sörfü Kulübü’nde düzenlenen şampiyonayı rüzgar sörfünün dünyadaki en önemli temsilcilerinden biri olan Lena Erdil kazandı.

Erkeklerde ise birincilik Enes Yılmazer’in oldu. Beş gün süren şampiyonada erkeklerde 10, genç erkeklerde 8, kadınlarda 6, genç kadınlarda 5 ve master kategoride 16 olmak üzere toplam 45 sporcu mücadele etti.

Yarışın ardından düşüncelerini dile getirenRedBull sporcusuLena Aylin Erdil, “Bir kez daha bu prestijliunvanı kazandığım için çok mutluyum. Tüm sponsorlarıma, aileme ve beni destekleyen herkese teşekkür ederim. Podyuma çıkan ve şampiyonada mücadele eden tüm rakiplerimi tebrik ederim. 2017’de bir kez daha şampiyonluk için savaşacağım” dedi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ