MENÜ

Kucka geliyor

Avusturya kampında antrenmanlara çıkmayan Jose Sosa sabırları taşırdı, İstanbul’a yollandı. Ardından Milan, Arjantinli yıldız için tekrar Beşiktaş’ın kapısını çaldı. 4 milyon Euro’luk teklifi 5.5’a çıkartan İtalyan devi, bir de oyuncu listesi gönderdi; “İstediğinizi seçin” dedi. Şenol Güneş, Juraj Kucka’ya ‘okey’ verdi, taraflar söz kesti.

Kucka geliyor

Beşiktaş’ta Jose Sosa defteri kapanıyor... Yaklaşık 3 haftadır Arjantinli yıldızla ilgili önemli gelişmeler yaşanırken, dün en somut hamle atıldı. Gitmek isteyen, ancak ilk etapta Başkan Fikret Orman ve Ahmet Nur Çebi tarafından ikna edilen Arjantinli yıldız takımın Avusturya kampına katılmıştı. Fakat son 2 gündür mide ağrılarını gerekçe gösterip çalışmalara katılmayan Sosa bardağı taşırdı.

Tek başına çalışacak

Durumdan rahatsız olan teknik direktör Şenol Güneş, ısrarla ayrılmak isteyen Sosa’yı kadro dışı bıraktı. Yönetim tecrübeli futbolcuyu İstanbul’a çağırdı. Öğlen saatlerinde Atatürk Havalimanı’na ayak basan Sosa, Nevzat Demir Tesisleri’nde tek başına çalışacak. Bu gelişmelerin ardından Sosa’yı isteyen Milan tekrar Beşiktaş’ın kapısını çalarken, bu kez çok daha cazip bir teklif iletti.

Artık iş imzaya kaldı

Daha önce 4 milyon Euro öneren İtalyan devi, rakamı 5.5 milyon Euro’ya çıkarttı. Bununla birlikte bir de oyuncu listesi yollandı. Teknik direktör Şenol Güneş ise listedeki futbolculardan orta sahada görev yapan Juraj Kucka’yı istedi. Taraflar zaman kaybetmeden Sosa’ya karşılık 5.5 milyon Euro artı Kucka için prensipte anlaştı. Artık hafta içinde bu transferin resmiyete dökülmesi bekleniyor.

Orhan Yıldırım

Haberin Devamı
YORUM YAZ