MENÜ

Fenerbahçe'de kapalı kapılar ardında prova

Monaco maçının son provasını Şükrü Saracoğlu Stadı’nda basına ve taraftara kapalı maçta Suudi Arabistan ekibi Al Faisaly ile yapan Fenerbahçe’de yeni transfer Skrtel ilk kez forma giydi ve göz doldurdu.

Fenerbahçe'de kapalı kapılar ardında prova

Monaco ile oynanacak Devler Ligi 3. Ön Eleme ilk maçında cezalı Alper, Volkan Şen ve Mehmet Topal ile ameliyat olan Volkan Demirel, sakat Fabiano’dan yararlanamayacak olan Pereira, kadro oluşturmakta zorlanıyor.

Maça kadar en ideal kadrosunu kurmak isteyen Portekizli hoca, dün kapalı kapılar ardında Suudi Arabistan’ın Al Faisaly takımı ile oynanan hazırlık maçında, çarşamba günü sahaya sürmeyi planladığı kadroyu denedi. Şükrü Saracoğlu’nda oynanan ve basınla taraftarların alınmadığı maçta Fenerbahçe; Ertuğrul - Kjaer, Neustadter, Skertel - Van der Wiel, Ozan, Salih, Souza, Hasan Ali - Fernandao ve Aatif 11’yle mücadele etti.

İlk kez forma giyen Skrtel’in etkili bir oyun çıkardığı öğrenilen maç, Stoch (P) ve Everaldo Stum’un golleriyle 1-1 sona erdi. Bu arada ikinci yarıda Fernandao’nun yerine oyuna dahil olan Van Persie’nin 60. dakikada kaval kemiğine aldığı darbeyle sakatlanıp, sahayı terkettiği belirlendi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ