MENÜ

Fikret Orman'dan İngiltere çıkarması

Şampiyonlar Ligi’nde ses getirecek bir kadro oluşturmak için düğmeye basan Başkan Fikret Orman, dün yönetici kurmaylarıyla birlikte soluğu İngiltere’de aldı. İlk olarak Londra’da Chelsea’yle Remy için pazarlık masasına oturacak olan Beşiktaş’ın 1 numarası, sonrasında Manchester’a geçecek. Kompany ve Bony için City’le görüşecek olan Başkan, sonrasında Schweinsteiger için United’la temas kuracak.

Fikret Orman'dan İngiltere çıkarması

Yeni sezon öncesinde kadrosunu güçlendirmek için çalışmalarını sürdüren Siyah-Beyazlılar’da devreye Başkan Fikret Orman girdi. Teknik direktör Şenol Güneş’in istediği takviyeleri gerçekleştirmek için Yönetim Kurulu Sözcüsü Metin albayrak’la birlikte dün soluğu Londra’da alan Başkan, gündemdeki Loic remy, Vincent Kompany, Wilfried Bony ve Bastian Schweinsteiger için kulüpleriyle görüşmeler yapacak. Bu doğrultuda ilk olarak Chelsea’nin kapısını çalacak olan Orman’ın 2 yıl önce Demba Ba’nın transferi döneminde Chelsea’yle başlayan iyi ilişkilerini kullanmayı planladığı ve Maviler’den Fransız yıldızı Loic remy’i resmen isteyeceği konuşuluyor.

Chelsea’den kolaylık istenecek

Londra temsilcisinin, Diego Costa’ya ek olarak hücum hattını Michy Batshuayi ve Patrick Bamford’la güçlendirmesi sonrasında takımda forma şansı azalan 29 yaşındaki futbolcuyu uygun bir bedelle Siyah-Beyazlılar’a kazandırmayı planlayan Başkan’ın, Chelsea Yönetimi’nden kolaylık isteyeceği belirtildi.

Manchester City’nin 2 yıldızına kanca

Londra’daki temaslarının ardından Manchester’a geçecek olan Siyah- Beyazlılar, burada City ve United Yönetimleri’yle de resmi temaslarda bulunacak. Orman’ın bu doğrultuda ilk olarak transferden sorumlu yönetici Umut Güner’in yaptığı temaslarda büyük aşama kaydettiği, Belçikalı stoper Kompany ve Fildişi Sahilli golcü Wilfried Bony konusunda girişimlerde bulunacağı öğrenildi.

Schweinsetiger için pazarlık masasına

Bu 2 ismi satın alma opsiyonuyla kiralamak için City Yönetimi’yle masaya oturacak olan Orman ve kurmayları, City’yle yapacakları görüşme sonrasında Manchester United’la Bastian Schweinsteiger için pazarlık masasına oturacak.

United düşük bir bedel isteyecek

Euro 2016’nın sona ermesinin ardından Sırp tenisçi ana ıvanovic’le evlenen ve şu anda İtalya’da balayında bulunan Schweinsteiger’i, takımdan ayrılmak isteyen Jose Sosa’nın yerine düşünen yönetim, Alman futbolcunun bonservisini almak için öneride bulunacak. Kırmızı Şeytanlar’ın yeni menaceri Jose Mourinho’nun kadro planlamasında yer almayan tecrübeli futbolcunun transferi için United Yönetimi’nin düşük bir bonservis bedeli isteyeceği konuşuluyor.

Orhan Yıldırım

Haberin Devamı
YORUM YAZ