MENÜ

Bruma'ya yeni sözleşme

Hazırlık kampının yıldızı Bruma artık el üstünde tutuluyor... Sarı-Kırmızılı yönetim, Avrupa kulüplerinin kıskacındaki Portekizli futbolcuyu elde tutabilmek için yeni sözleşme teklif etmeye hazırlanıyor.

Bruma'ya yeni sözleşme

Sporting Lizbon’dan 13 milyon Euro’ya transfer edilmesiyle olay yaratan, ancak aradan geçen süreçte bekleneni veremeyince Real Sociedad’a kiralanan Bruma, İspanya’dan bir döndü pir döndü...

Hazırlık kampındaki performansı ve attığı gollerle parmak ısırtan Portekizli futbolcu, Avrupa kulüplerinin kıskacında. Ancak ilk etapta Bruma’yı göndermeye sıcak bakan, hatta satın alma opsiyonunu 6.5 milyon Euro’ya Sociedad’a veren yönetim, bu maddeyi kullanmayan İspanyol kulübüne adeta duacı! Çünkü genç yetenek yaptığı çıkışla takıma büyük katkı verirken piyasasını da artıracak gibi görünüyor. İşte bu gelişmeleri göz önünde bulunduran Sarı-Kırmızılılar, Bruma’ya 5 yıllık yeni mukavele önerecek. 2018 yılına kadar mukavelesi bulunan ve senelik 1 milyon Euro alan 21 yaşındaki futbolcunun garanti ücreti de 1.5-2 milyon Euro seviyesine çekilecek.

20 milyon Euro maddesi

Ayrıca yönetim Bruma’nın mukavelesine 20 milyon Euro’ya serbest kalma maddesi ekleyecek. Böylece Sarı-Kırmızılılar, deyim yerindeyse bir taşla iki kuş vurmayı planlıyor. Hollanda ekibi PSV’nin 4.5 milyon Euro’luk teklifini elinin tersiyle iten yönetimin yeni kontrat önerisine, Bruma’nın da sıcak baktığı gelen haberler arasında.

Haberin Devamı
YORUM YAZ