MENÜ

Beşiktaş'ı uçuracak adam: Bastian Schweinsteiger

Yönetim, bir dünya yıldızı ile taraftarı ayağa kaldırmak; teknik direktör Şenol Güneş ise takıma lider istiyor. İşte bu noktada tüm yollar 31 yaşındaki Alman oyuncuya çıkıyor. Siyah-Beyazlılar, Bastin Schweinsteiger için Manchester United’a kiralama teklifinde bulunurken, yıldız isimle de temaslar iyice hızlandı. İkna çalışmaları başladı.

Beşiktaş'ı uçuracak adam: Bastian Schweinsteiger

7 yıl sonra boy göstereceği Şampiyonlar Ligi’nde hedefini gruptan çıkmak olarak belirleyen Beşiktaş, transferde tam anlamıyla atağa kalktı. Dev arenaya dev bir yıldızla çıkmayı hedefleyen Beşiktaş Yönetimi, ilk etapta Arjen Robben için şartları zorlamıştı.

Ancak Hollandalı futbolcunun Bayern Münih’te kalmak istemesi bu transfer defterinin kapanmasına neden oldu. Yaşanan gelişmeler üzerine Siyah- Beyazlılar bir başka flaş isim için çalışmalara başladı: Bastian Schweinsteiger.

Sakatlıklar nedeniyle geçen sezon istikrarlı olarak forma şansı bulamayan ve Manchester United’ın yeni hocası Jose Mourinho’nun gelecek planlarında yer vermediği Alman futbolcu için Beşiktaş satın alma opsiyonlu kiralama teklifinde bulundu. İngilizler’den cevap beklenirken, 31 yaşındaki dünya yıldızıyla da temaslar hızlandı. Transferden sorumlu yönetici Umut Güner, Schweinsteiger’i ikna etmeye çalışıyor.


Mario Gomez kapışması sürüyor


Devler ligi ondan sorulur

Bu transferde teknik direktör Şenol Güneş’in de tam onayı alındı. Sadece yıldız değil takıma lider arayan tecrübeli hoca, Schweinsteiger’in alınmasını çok istiyor. Disiplinli ve hırslı futboluyla Kartal’ın tam aradığı isim olan Schweinsteiger, 98 maçlık Şampiyonlar Ligi tecrübesiyle de göz dolduruyor. Siyah-Beyazlı taraftarlar, tecrübeli futbolcudan gelecek müjdeli haberi bekliyor.

Orhan Yıldırım


Beşiktaş'ta programlar iptal!

Haberin Devamı
YORUM YAZ