MENÜ

10 numarada kiralık formülü

Sadece Nani’den 8.5 milyon Euro gelir elde eden Fenerbahçe, bunun 6 milyon Euro’sunu Skrtel’e harcadı. Kalan 2.5 milyon Euro, Valbuena ya da Belhanda’nın kiralanması için kullanılacak.

10 numarada   kiralık formülü

Fenerbahçe transferde elini çabuk tuttu. Peş peşe imzaları attırdı, ihtiyaç olan bölgelere takviyeler yapıldı. Sarı-Lacivertliler’de şimdi gözler, 10 numara transferine çevrildi.

UEFA ile yapılan anlaşma gereğince Fenerbahçe, oyuncu satışından elde ettiği gelir düzeyinde futbolcu alabilecek. Neustadter, Van der Wiel, İsmail Köybaşı ve Aatif için bonservis bedeli ödenmedi. Nani’den gelen 8.5 milyon Euro’nun 6 milyon Euro’su Martin Skrtel’in bonservisinde kullanıldı. Kalan 2.5 milyon Euro ile 10 numara transferi yapılacak.

Yönetimin hedefinde iki isim var: Mathieu Valbuena ve Younes Belhanda. Her iki oyuncu için de kiralama yöntemine gidilecek. Bugün hazırlık maçı için İstanbul’a gelecek olan Lyon Yönetimi ile Valbuena pazarlığı yapılacak. Geçtiğimiz sezon Schalke’ye kiralanan Belhanda için ise Dinamo Kiev ile görüşmeler başladı. Yönetim, bu iki isimden birine Sarı-Lacivertli formayı giydirmeye kararlı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ