MENÜ

Erkan Zengin tamam, El Kabir yolda

Erkan Zengin için Trabzonspor’la da anlaşmaya varan Kırmızı Şimşekler bir bomba daha patlatıyor. Gençlerbirliği’nin kadro dışı bıraktığı başarılı forvet El Kabir de Es Es’e imza atıyor.

Erkan Zengin tamam, El Kabir yolda

Eskişehirspor daha sezon başlamadan rakiplere korku salmayı başardı. Ofoedu, Bilal Aziz, Burak Çalık gibi flaş isimlerle tek tek prensip anlaşmasına varan Kırmızı-Siyahlılar, asıl bombayı ise Erkan Zengin’le patlatmıştı.

Takımın eski yıldızıyla görüşüp anlaşan, Trabzonspor’la da son pürüzler üzerinde görüşmeleri tamamlamak üzere olan Es Es, yine bir yıldızın peşinde.

Teknik direktör Alpay Özalan’ın forvete istediği takviye konusunda bir süredir çalışan yönetim, Gençlerbirliği’nde kadro dışı bırakılan El Kabir’i gündemine aldı. Faslı forvetle kurulan ilk temasın olumlu sonuçlandığı belirlendi. 27 yaşındaki futbolcunun transferini başkan Halil Ünal’ın bizzat bitirdiği gelen haberler arasında.

Statta sona doğru

Bu arada Eskişehir Valisi Azmi Çelik, 35 bin seyirci kapasiteli Eskişehirspor’un yeni stadının inşaatında incelemelerde bulundu. Stadı gezerek yüklenici firma yetkililerinden bilgi alan Vali Çelik, Eskişehirspor taraftarının büyük bir heyecanla beklediği stat inşaatında yavaş yavaş sona gelindiğini söyledi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ