MENÜ

Jose Sosa: Milan'ı kaçıramam

Beşiktaş’tan ayrılmak istediğini yönetime bildiren Arjantinli yıldızın bu kararının altında para yatmadığı öğrenildi. Sosa, “Milan gibi bir dünya devi beni istiyor. Böyle bir teklif her zaman gelmez. Bunu kaçırmak istemiyorum” dedi.

Jose Sosa: Milan'ı kaçıramam

Siyah-Beyazlılar’ın en önemli oyuncuları arasında yer alan Jose Sosa, takımdan ayrılmak istediğini önceki gün yönetime iletmişti. Başkan Fikret Orman’la yaptığı görüşmeden istediği sonucu alamayan Sosa’nın ayrılık konusunda ısrarcı olmasının nedeninin, Milan olduğu öğrenildi.

İtalyan devinin kendisine yaptığı teklifi geri çevirmek istemeyen Sosa’nın, takım arkadaşlarıyla yaptığı görüşmede, “Ayrılmak istememin parayla ilgisi yok. Zaten Milan, burada kazandığımdan biraz fazlasını bana önerdi.

Sonuçta bu teklif, bir dünya devinden geliyor. Kariyerim açısından böyle bir fırsat her zaman gelmez. Milan’ı kaçırmak istemem. Çünkü yerime 1 hafta sonra birini alabilirler” ifadelerini kullandığı öğrenildi. Sosa’nın, şu an için ülkesi Arjantin’e dönmek gibi bir niyetinin olmadığı, eşinin de yaşantısını Milan’ın bulunduğu Milano kentinde sürdürmek istediği bildirildi.


Gökhan Töre yarın West Ham United kampına katılıyor!


Başkan iki katını istiyor

Milan’la el sıkışan Sosa’nın, Beşiktaş’ı bonservis konusunda ikna etmeye çalışacağı ve orta yolu bulduktan sonra Çizme temsilcisine imza atmayı planladığı bildirildi.

Kara Kartal’ın Başkanı Fikret Orman’ın, 8 milyon Euro bonservis konusunda ısrar etmesine rağmen Milan’ın, 4 milyon Euro’nun üstüne henüz çıkmadığı konuşuluyor. Oyuncunun geleceğinin ise kesin olarak bu hafta içinde belli olması bekleniyor.


Ronaldo gözyaşlarına hakim olamadı


Güneş: Git yönetimle çöz

Ümraniye’ye önceki gün gelip teknik direktör Şenol Güneş’le de görüşen Sosa’nın, tecrübeli hocaya ayrılma isteğini bildirdiği öğrenildi.

Güneş’in ise oyuncusuna, “Ben futbolcu menaceri ya da temsilcisi değilim. Bu takımın hocasıyım. Benim işim sahada. Bana sorarsan, futbolundan memnunum ve kalmanı isterim. Ama burada gönülsüz kimsenin kalmasından yana değilim. Benimle sadece futbola dair ne sıkıntın varsa onları paylaş. Git yönetim ile sorunlarını çöz. Eğer idmana çıkmayacaksan da, tesislere gelme! Atiba’da da benzer durumlar var ama sahaya ilk çıkan O oldu” dediği bildirildi.

Ömer Necati Albayrak


Mustafa Pektemek’e büyük tepki


Haberin Devamı
YORUM YAZ