MENÜ

Ancelotti: Kupalar kazanmaya geldim

Bayern’in yeni hocası Carlo Ancelotti, “Devrim yapmak gibi bir düşüncem yok. Pep’in burada yarattığı ortamı devam ettirmek istiyorum. Hedefim ise elbette kupalar kazanmak, her kulvarda güçlü olabilmek” yorumunu yaptı.

Ancelotti: Kupalar kazanmaya geldim

Almanya’da önümüzdeki sezondan itibaren Bayern Münih’in başına geçecek olan Carlo Ancelotti, dün basına tanıtıldı.

Manchester City’ye giden Pep Guardiola’nın yerine Bayern’e gelen Ancelotti, Pep’in kurduğu sistemde köklü bir değişikliğe gitmeyeceğini belirterek, “Dünyanın en iyi kulübünde olmaktan dolayı kendimi iyi hissediyorum. Devrim yapmak için burada değilim. Pep Guardiola’nın yaptığı iş mükemmeldi. Ben de elbette bu tarzı sürdürmek istiyorum. Tüm kulvarlarda güçlü olmayı ve kupalar kazanmayı hedefliyorum. Transferin son gününe kadar her oyuncuya talibiz. Buradaki yeni maceramda kulüp tarihine izimi bırakmak istiyorum” ifadelerini kullandı.

‘Baskıya alışığım’

Daha önce de Real Madrid, Milan ve Chelsea gibi büyük takımlarda çalıştığını hatırlatan İtalyan hoca, “Her kulüp kazanmak istiyor. Baskıyı çok fazla hissetmiyorum. İşimi seviyorum. Baskıya alışığım. Şampiyonlar Ligi’ni kazanmak kolay değil.

Biz hem rekabet edebilmek hem de her kupada maksimumu hedefliyoruz” yorumunu yaptı. Tecrübeli hoca ayrıca, Guardiloa’nın ofise İtalyanca bir not bırakıp başarılar dilediğini belirterek, “Bu, çok güzel bir jest” diye konuştu.

Haberin Devamı
YORUM YAZ