MENÜ

Karabükspor Yatabare'yi açıkladı

Süper Lig’in yeni ekibi, İshak Doğan’dan sonra Trabzonspor’dan Yatabare’yle de anlaşmaya vardı. Başkan Ferudun Tankut, “Bir iki güne kadar gelip imza atacak. Transferlerimiz devam edecek” dedi.

Karabükspor Yatabare'yi açıkladı

Karabükspor’da transfer bombaları ardı ardına patlamaya başladı. Başkan Ferudun Tankut son gelişmeleri ise dün Radyo Bilyoner’de katıldığı bir programda açıkladı.

Kırmızı-Mavililer’in patronu Trabzonspor’dan İshak Doğan’ı resmen renklerine bağladıklarını belirtirken, asıl müjdeyi ise Yatabare konusunda verdi.

Tankut, Süper Lig’de kalıcı olmak için en doğru hamlelerini yaptıklarını ifade ederek, “İshak’ta bir bonservis sorunu vardı. Çözüldü, bayramdan sonra gelip imza atacak. Yatabare’yle de biz her konuda anlaştık. Trabzonspor’la sözleşmesinin feshedilmesini bekliyor. Bir iki güne kadar onu da renklerimize bağlayacağız” ifadelerini kullandı.

Teknik direktör Tudor’un da Karabük’e geldiğini ve transfer çalışmalarının hız kazandığını ifade eden Tankut, eski futbolcuları Emenike ile ilgili herhangi bir girişimde bulunmadıklarını dile getirdi.

Takım sahaya iniyor

Karabükspor yeni sezon hazırlıklarına yarından itibaren tesislerinde başlıyor. İlk kampını Bolu’da yapacak olan Kırmızı-Mavililer, ardından Avusturya’ya hareket edecek.

Haberin Devamı
YORUM YAZ