MENÜ

Mario Gomez'e flaş teklif!

Wolfsburg, tecrübeli golcü için Fiorentina’ya 14 milyon Euro’luk teklifte bulundu. Ancak Gomez’in, Alman kulübünde oynamak istememesi Beşiktaş’ın elini güçlendiriyor. Şampiyonlar Ligi faktörü yüzünden Süper Mario, Kartal’a sıcak bakıyor.

Mario Gomez'e flaş teklif!

Siyah-Beyazlı takımda kalıp kalmayacağı merak edilen Mario Gomez ile ilgili flaş bir gelişme yaşandı. Beşiktaş’ın şampiyonluğunda önemli pay sahibi olan Alman oyuncu, ülkesinin milli takımı ile katıldığı Avrupa Şampiyonası’nda oynadığı futbolla da dikkatleri üzerinde toplamayı başardı.

Gomez, İtalya maçında talihsiz bir sakatlık yaşayıp turnuvayı kapatsa da Wolfsburg’un, Fiorentina ile görüşüp 14 milyon Euro’luk bir teklifte bulunduğu ortaya çıktı.

İtalyanlar’ın bu beklenmedik gelişme karşısında oldukça şaşırdıkları ve teklife sıcak baktıkları öğrenildi. Gomez’in, bu sezon da takımda kalmasını isteyen Beşiktaş kanadı ise hala Alman oyuncunun vereceği kararı ve bunun neticesinde Fiorentina ile görüşme yapmayı bekliyor.

Forvet transferinde son durum

7 MİLYON EURO’SU BEŞİKTAŞ’A

Wolfsburg’un Fiorentina’ya yaptığı teklife rağmen Mario Gomez’in, Alman kulübüne gitmek istememesi Beşiktaş’ın elini güçlendiriyor. Şampiyonlar Ligi birinci önceliği olan Gomez’in 1 yıl daha Beşiktaş’ta kalmayı ciddi olarak düşündüğü ve kararını menajeriyle birlikte Fiorentina ile yapacağı görüşme sonrası vereceği ifade edildi.

Transfer komitesinin geçen hafta Fiorentina Sportif Direktörü ile görüştüğü ve Almanlar’ın verdiği teklifi öğrendiği belirtilirken “Gomez’e bazı teklifler var ama en ciddisi Wolfsburg’dan geldi. Oraya satabiliriz. Ama kendisinin kararını bekliyoruz. Bu işten biz de zarar etmek istemiyoruz” dedikleri öğrenildi.

Savunmada son durum

Öte yandan Fiorentina ve Beşiktaş arasındaki anlaşma gereği eğer Gomez 14 milyon Euro’ya Wolfsburg’a satılırsa bu paranın yarısı yani 7 milyon Euro’su Siyah-Beyazlılar’ın kasasına girecek.

MECBUREN FALCAO

Wolfsburg’un Fiorentina’ya yaptığı sürpriz tekliften sonra Kartal, alternatiflere yöneldi. Gomez’in, Beşiktaş’ı istemesine karşın her türlü önlemi almak isteyen yönetim İtalyan oyuncu Pelle’nin EURO 2016’da yıldızını parlatması nedeniyle daha önce de istediği, bonservisi Monaco’da bulunan Radamel Falcao’ya yöneldi.

Geçen sezon Chelsea’de kiralık oynayan Kolombiyalı golcünün menajeri ile yapılan görüşmelerin olumlu geçtiği kaydedildi. Gomez konusunun netleşmesi ile birlikte Falcao’ya imza attırılmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Kaynak: Habertürk

Forvete son aday Asamoah Gyan

Haberin Devamı
YORUM YAZ