MENÜ

Beşiktaş'ta Fabricio bilmecesi!

Beşiktaş’ın kalesindeki dert hiç bitmiyor. Yönetim, sakatlığının devam ettiği iddia edilen kaleci için ikiye bölündü.

Beşiktaş'ta Fabricio bilmecesi!

Beşiktaş'ın geçen sezon anlaşma imzaladığı İspanyol file bekçisi Fabricio Ramirez’in sakatlığının halen devam ettiği iddia edildi. İstanbul’a gelerek Acıbadem Hastanesi’nde sağlık kontrolleri yapılan Fabricio’nun sakatlığının devam ettiği öne sürüldü. Yaşanan bu can sıkıcı gelişme üzerine ise siyah beyazlı yönetimde fikir ayrılığı oluştuğu öğrenildi.

Beşiktaş Yönetim Kurulu’nun bazı üyeleri İspanyol kalecinin İstanbul’a getirilerek tedavisinin devam etmesi için çalışmaları başlatmayı teklif etse de yöneticilerin bir kısmı buna karşı çıktı.

Gökhan Gönül oyunu bozdu!

TARAFTAR ‘OSPİNA’ DİYOR

Bazı siyah beyazlı yöneticiler ise taraftarların da sosyal medyada transferine büyük tepki gösterdiği Fabri ile yolların ayrılması gerektiğine inanıyor. Birkaç gündür organize bir şekilde Arsenal’ın Kolombiyalı file bekçisi David Ospina’nın alınması için adeta kampanya başlatan Beşiktaşlı taraftarlarının isteğinin yanı sıra, Fabricio Ramirez’in sakatlığı yöneticileri rahatsız etti. Siyah beyazlı yönetim kurulu üyeleri İspanyol kaleciyle sözleşmenin feshedilmesi gerektiğini savunuyor.

Ya Kolarov ya Mas

BİR YERE GİTMEM

İspanyol kaleci Fabri’nin yaşanan gelişmeler üzerine siyah beyazlı yöneticileri arayarak, “Ben sizinle sözleşme imzaladım, sizin futbolcunuzum. Beşiktaş’tan başka bir kulübe gitmeyi de düşünmüyorum” dediği iddia edildi.

Kaynak: Hürriyet

UEFA’ya borç kalmadı

Haberin Devamı
YORUM YAZ