MENÜ

Mario Gomez, West Ham'e sıcak bakıyor

Beşiktaş başta olmak üzere birçok kulübün transfer listesinde olan Mario Gomez'in, West Ham United'a beslediği sempati nedeniyle gelecek sezon için tercihini Ada ekibinden yana kullanabileceği öne sürüldü.

Mario Gomez, West Ham'e sıcak bakıyor

Geride bıraktığı mükkemel sezonun ardından Avrupa kulüplerinin dikkatini yeniden üstüne çekmeyi başaran Mario Gomez konusunda, Beşiktaş'ın rakipleri gün geçtikçe artıyor. Şu sıralar Almanya milli takımıyla birlikte Avrupa Futbol Şampiyonası için Fransa'da bulunan golcü futbolcu için Beşiktaş'ın en ciddi rakibi ise eski teknik direktörü Slaven Bilic...

Hırvat basınında yer alan habere göre West Ham United, ciddi bir şekilde kadrosuna katmak istediği Alman futbolcu için Beşiktaş'tan çok daha iyi bir teklif yapmak üzere çalışmalarını yürütüyor. İngiliz ekibin bu yarışta herkesten bir adım daha önce olduğunun altı çizilirken, Mario Gomez'in daha önce West Ham United lehine yaptığı sosyal medya paylaşımlarından da yola çıkarak oyuncunun bu kulübe bir sempatisi olduğu ifade edildi.

Gomez, 2013-14 sezonunda oynanan Tottenham - West Ham United maçı sırasında, vatandaşı olan Tottenham'lı Alman futbolcu Lewis Holtby için "Holtby'yi benim İngiltere'deki favori takımıma karşı oynarken görmek çok üzücü. Holtby büyük bir oyuncu ama West Ham ondan da büyük." ifadelerini kullanmıştı.

Mario Gomez, West Hame sıcak bakıyor



Napoli de listesine aldı

Mario Gomez konusunda Fiorentina'nın kapısını çalmayı düşünen bir diğer ekip ise İtalya'nın önemli temsilcilerinden Napoli. Golcü oyuncusu Higuain'in takımdan ayrılmak istemesi ve bu yönde Chelsea ve Liverpool gibi kulüplerle temasa geçmesi, Çizme ekibini de yeni golcü arayışlarına yöneltti. Bu doğrultuda Serie A'yı tanıması ve son dönemlerdeki üstün performansı nedeniyle akla gelen ilk isim de Alman yıldız oldu. Mavi beyazlıların Higuain'in durumuma göre hareket edeceği ifade edildi.

Gomez'in bonservisini elinde bulunduran Fiorentina'nın ise, son dönemde artan performansına karşın Gomez'i takımda tutmak için bir çaba harcamayacağı, kendisinden sağlamayı planladıkları nakit akışıyla transferi şekillendirecekleri beliritildi.

Batuhan Özdemir / fanatik.com.tr

Haberin Devamı
YORUM YAZ