MENÜ

Fikret Orman: Dengeleri bozmayacağız

Siyah-Beyazlılar’ın 1 numarası, yeni sezon öncesinde takviye konusunda dikkatli bir çalışma yürüttüklerini söyledi. Başkan Orman, “Parayı bastırdın mı alıyorsun ama sonra da batıyorsun! Bize 300’ün üzerinde teklif edilen futbolcu var. Ama bütçemize uyan futbolcuları alacağız” dedi.

Fikret Orman: Dengeleri bozmayacağız

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, kulübün transfer gündemiyle ilgili olarak FANATİK’e önemli açıklamalarda bulundu. Yeni sezonda 3 kulvarda da başarı hedeflediklerini belirten Orman, transfer konusunda oldukça dikkatli hareket ettiklerini söyledi. Siyah-Beyazlılar’ın 1 numarası, “Birçok oyuncuyla görüştük ama önemli bir kısmından yüksek maliyeti sebebiyle vazgeçtik. Kulüp yönetiminde en kolay iş transfer...

Parayı bastırdın mı alıyorsun ama sonra da batıyorsun! Bu yüzden kulüpteki dengeleri bozmadan hareket edeceğiz. Bize 300’ün üzerinde teklif edilen futbolcu var. Ama bütçemize uyan futbolcuları alacağız” ifadelerini kullandı.

‘Gomez gitmek isteseydi...’

Kulüpten ayrılması gündemde olan futbolcular hakkındaki son durumu da yorumlayan Başkan Fikret Orman, “Atiba’yı göndermek istemiyoruz. Takımımızın önemli bir parçası. Hocamız Şenol Güneş de kalmasını istiyor. Ama Gökhan Töre’nin takımdan ayrılabileceğini düşünüyorum. Bu konuda temaslarımız var. Ek olarak Mario Gomez konusunda da ümitliyim. Herkesin aksine Gomez’in takımda kalacağını düşünüyorum. Gitmek isteseydi Euro 2016’dan önce söylerdi” diye konuştu.

‘Boyko’yu kiralamaktan yanayım’

Başkan Orman, takıma ara transfer döneminde Ukrayna ekibi Dnipro’dan kazandırılan Denys Boyko’nun kulüple yol ayrımında olduğunu doğrulayarak, “Boyko’yu 5 kez seyrettim, iyi bir kaleci ama buraya uyum sağlayamadı. Gelişmelere göre ben onu kiralamaktan yanayım. Teklifler de var” diyerek sözlerini tamamladı.

Orhan Yıldırım

Haberin Devamı
YORUM YAZ