MENÜ

Fikret Orman: Sağ bek ve kaleci aldım

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Nice-İstanbul uçağında transferle ilgili bombaları patlattı. Orman transferlerle ilgili sorulan bir soruya "Sağ bek aldım" cevabını verdi. Başkan'ın bu cevabı Fenerbahçe'den ayrılan ve şu an boşta olan Gökhan Gönül'ün transferinin tamamlandığı yönünde algılandı.

Fikret Orman: Sağ bek ve kaleci aldım

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, EURO 2016’da Türkiye’nin 3-0 yenildiği İspanya maçındaydı. THY Nice-İstanbul uçağı, bir anda Başkan’ın müthiş açıklamalarına sahne oldu.

“İSPANYOL KALECİ ALDIM”

"Kaleci arayışımızı hepiniz biliyorsunuz. Paris’te Polonya-Almanya maçını izledikten sonra Nice geçtim, Türkiye-İspanya maçına. Kalecimizi aldık. Adını vermesem de anlarsınız. Türkiye’nin maç yaptığı ülkenin sporcusu. (Aldığımız bilgiye göre, kaleci antrenörü Jose Sambade’nin teklifi ile düşünülen ve anlaşmaya varılan isim, Real Betis kalecisi Antonio Adan.)
-Boyko da kalacak. Böylece seneye kaleci sıkıntısı yaşamayacağız."

Beşiktaş sol bek transferini bitiriyor: Luis İbanez

GÖKHAN GÖNÜL TAMAM!

Başkan’a soruyoruz, başka tamamlanan transfer var mı diye, hemen yanıtlıyor: "Sağ bek aldım!"

Tabii hemen soruluyor: "Gökhan Gönül tamam yani?" Başkan gülümsüyor... İyice rahat bir tavırla arkasına yaslanıp gülümseye devam ederek: "Ben isim vermedim. Ama biliyorsunuz tabii. Kaleci de sağ bek de tamam" diyor.

FUTBOLCULARIN KURUŞ ALACAĞI YOK!

Fikret Orman, stadın açılışı, hatta şampiyonluk kadar gururlandığı bir başka konuya giriyor:

"Futbolculara tek kuruş borcumuz yok. Biz geldiğimizde, futbolcular 2 yıl önceki alacaklarının peşindeydi. Tümü ödendi. Böyle bir yapı en önemli hedeflerimizdendi."

Mario Gomez kararını verdi!

TEK KURUŞ BONSERVİS BORCUMUZ YOK!

Futbolculara borçlu olmamakla övünen başkan, diğer kulüplere, bonservis bedelleri nedeniyle oluşan borçları da temizlediklerini açıkladı:

"Tek kuruş bonservis borcumuz yok. Biz geldiğimizde 5 önceki bonservis borçlarının taksitleri ödeniyordu. Borçlar beş yıl öncesine dayanıyordu. Ama bunun için de çok çalıştık. 8 aydır tek gün tatil yapmadım. Cumartesi/pazar demeden çalışıyorum."

“UÇAK ALIYORUZ”

"Beşiktaş’ın Türk Havayolları'na her sezon ödediği para aşağı yukarı 1,5 milyon Euro. THY, Barcelona’ya, PSG’ye Mancester’a sponsor oluyor, uçakları onların renklerine boyuyor. İyi de yapıyor. Ama bizi bu uygulamaya katmıyor. Yaklaşık 40 milyon dolarlık bir uçağımız olacak. Leasing ile alacağız. 23-24 milyon doları bizden çıkacak bu paranın. Biz kullanmadığımızda da uçak çalışacak. Muhtemelen Atlas Air ile anlaşmış oluruz. Sanırım Ağustos’ta, yeni sezona yetişir. Ayrıca iki de otobüs aldık. Havaalanına kendi otobüsümüz ile gideceğiz. Kendi uçağımız deplasmana taşıyacak. Oradaki havalaanında da diğer otobüsümüz hazır olacak. Kurumsal imaj korunacak." (Habertürk)

Haberin Devamı
YORUM YAZ