MENÜ

Glik hazır, sıra Torino'da!

Siyah-Beyazlılar, stoper transferi konusundaki ilk hedefi Kamil Glik’le anlaşmaya vardı. Yönetici Erdal Torunoğulları’nın; Polonyalı futbolcunun ardından bu ismin kulübü Torino’yla yaptığı bonservis pazarlıklarında da son aşamaya geldiği bildirildi.

Glik hazır, sıra Torino'da!



Yeni sezon öncesinde savunma hattını güçlendirmek için çalışmalarını yürüten Siyah-Beyazlılar, Torino’lu Kamil Glik konusunda önemli gelişmeler yaşıyor.

Stoper takviyesi için Kartal’ın ilk hedefi konumunda bulunan 28 yaşındaki futbolcunun; menaceri aracılığıyla Beşiktaş’ta oynamak istediğini yönetici Erdal Torunoğulları’na ilettiği ortaya çıktı. Konuyla ilgili olarak FANATİK’e açıklamalarda bulunan yönetici Erdal Torunoğulları, “Kamil Glik listemizdeki isimlerden...

Kulübüyle görüşmelerimiz sürüyor. Kendisinin bize olumlu bir geri dönüşü oldu. Bonservis konusunu halledip Glik’i takımımıza kazandırmak için çaba gösteriyoruz” ifadelerini kullandı.

Torunoğulları işi bitirecek

Polonya Milli Takımı’yla birlikte Euro 2016 için Fransa’da bulunan Kamil Glik konusunda Torino’yla pazarlıklarını sürdüren Torunoğulları’nın; 7 milyon Euro’luk talebe 4 milyon Euro’luk karşılık verdiği bildirildi. Taraflara arasında kıyasıya pazarlıkların devam ettiği öğrenilirken transferin 5 milyon Euro gibi bir bedele tamamlanması bekleniyor.

Şu anda özel işleri sebebiyle Türkiye’de bulunan Erdal Torunoğulları’nın gelecek hafta İtalya’ya gidip Torino’yla masaya oturacağı ve futbolcunun da Beşiktaş’ta görev yapmak istemesini kullanarak transferi noktalaması bekleniyor.

Başkan Orman’la görüştü

Euro 2016 C Grubu’nda önceki gün Stade de France’taki Almanya-Polonya maçını izlemeye giden Başkan Fikret Orman’ın, maç sonunda Kamil Glik’le kısa bir görüşme gerçekleştirdiği bildirildi. Orman’ın, Glik’e Beşiktaş’ın gelecek sezonki hedeflerini anlattığı ve Vodafone Arena hakkında bilgi verdiği öğrenildi. Başkan’ın, Vodafone Arena’daki şampiyonluk kutlamalarından bir görüntüyü de Glik’e izlettiği ve tecrübeli futbolcunun da Orman’dan gelen mini brifingten oldukça etkilendiği belirtildi.

Gökmen Özcan

Haberin Devamı
YORUM YAZ