MENÜ

Luis Nani, Inter'e transfer oluyor

Fenerbahçe'den ayrılması beklenen Luis Nani'nin Inter'le her konuda anlaştığı belirtildi.

Luis Nani, Inter'e transfer oluyor

Sezon başı Manchester United'dan büyük umutlarla transfer edilen ve Fenerbahçe'nin yıldızlar topluluğu kadrosuyla şampiyonluğa ulaşması beklenirken, hayal kırıklığı yaşayan ve yaşatan Luis Nani, Sarı Lacivertli ekipten ayrılmak üzere...

Premier Lig, Çin ve İtalya...

Fenerbahçe'nin yüksek bonservis bedeli elde etmek için Çin'e göndermek istediği ancak Premier Lig'den ve İtalya'dan bir süredir ciddi teklifler alan Nani'nin son kararını İtalya olarak verdiği iddia edildi.


Fenerbahçe'den Skrtel çıkarması!


Anlaşma tamam, yılda 3,2 milyon euro!

Amerikan ve Portekiz basınında çıkan haberlerde, Ronald Koeman'ın başına geçtiği Everton'ın da ciddi şekilde ilgilendiği 29 yaşındaki oyuncu için Inter'in de teklif yaptığı ve Portekizli yıldızla yıllık 3,2 milyon euroya söz kestiği belirtildi.

Çin'i istemedi

Daha yüksek teklifler almasına rağmen Nani'nin Çin'e gitmek istemediği, Premier Lig ve Serie A'yı düşündüğü son olarak ise Inter'de karar kıldığı bildirildi.

Nani'nin Avrupa'da bir takıma gitmesi halinde Fenerbahçe kasasına 8,5 milyon euro koyacak. Nani ayrıca Caner Erkin'den sonra Inter'in yolunu tutan ikinci Fenerbahçeli olacak.

Hakan Ateşler / Fanatik.com.tr


Mehmet Topal'ın imzasının ardındaki 8 madde

Haberin Devamı
YORUM YAZ