MENÜ

Robben'den mesaj var: Beşiktaş'ı önemsiyorum

Karın ve diz bölgesinden yaşadığı sakatlıkları geride bırakan Arjen Robben, geleceğiyle ilgili olarak açıklamalarda bulundu. Siyah-Beyazlılar’ın kendisini istemesini Alman basınına değerlendiren 32 yaşındaki yıldız, “Teklifleri önemsiyorum. Ama ilk hedefim formumu korumak” dedi.

Robben'den mesaj var: Beşiktaş'ı önemsiyorum

Gelecek sezon öncesinde yeni stadı Vodafone Arena’ya bir süperstar getirmek için çalışmalarını sürdüren Siyah-Beyazlılar, Almanya Bundesliga devi Bayern Münih’in yıldız ismi Arjen Robben’i gündemine almıştı. 32 yaşındaki sağ kanat için temaslarını sürdüren yönetime; başarılı futbolcudan mesaj geldi.

Almanya’nın önde gelen spor dergilerinden Kicker’a açıklamalarda bulunan Robben, Kartal’a göz kırptı. İlk olarak form durumuyla ilgili olarak bilgilendirmede bulunan tecrübeli futbolcu, karın kası yırtığı ve dizindeki problemi geride bıraktığını söyledi. Robben, “Şu anda tek düşüncem sağlıklı ve fit kalmak. Tekrar futboldan keyif alıp Bayern Münih’in yeni sezon kampına katılmak istiyorum” ifadelerini kullandı.

Kartal’dan mega teklif

Kicker muhabirinden gelen, “Beşiktaş’tan sana gelen bir mega teklifin olduğunu biliyoruz, bu konudaki görüşün ne?” sorusuna da cevap veren Arjen Robben, “Kulüplerden gelen teklifleri önemsiyorum. Ancak şu anda ilk hedefim formumu korumak. Eğer hazır halde olursam bu teklifler benim için bir anlam kazanacak” sözlerini sarf etti.

Devler Ligi’ni kazandı

Almanya Bundesliga devi Bayern Münih’in başına geçen İtalyan teknik adam Carlo Ancelotti’nin başlattığı gençleştirme projesine takılan Robben, Kırmızı-Beyazlılar’la 2017 yılına kadar sözleşmesi bulunmasına rağmen takımdan gönderilecek isimlerin başında geliyor. Kariyerinde Şampiyonlar Ligi, Almanya Bundesliga ve İngiltere Premier Lig şampiyonlukları yaşıyan Hollandalı futbolcunun, yeni sezonda kariyerine daha fazla görev yapabileceği bir takımda görev yapmaya sıcak baktığı ifade edildi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ