MENÜ

Abdülaziz Demircan Atiker Konyaspor'da

Yeşil-beyazlılar, Kayserispor’dan kaleci’ı kadrosuna kattı.

Abdülaziz Demircan Atiker Konyaspor'da

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Atiker Konyaspor, Kayserispor’dan 25 yaşındaki kaleci Abdülaziz Demircan’ı 2 yıllığına renklerine bağladı.

Kulüp binasında düzenlenen imza töreninde Abdülaziz Demircan, 2 yıllık sözleşmeye imza attı. Abdülaziz, törende yaptığı konuşmada, Atiker Konyaspor’dan teklif gelince heyecanlandığını ve hiç düşünmeden kabul ettiğini söyledi. Atiker Konyaspor’un Türk futbolunun önemli camialarından biri olduğunu belirten Abdülaziz Demircan, "Atiker Konyaspor, 2015-2016 sezonuna, elde ettiği
lig üçüncülüğüyle damgasını vurdu. İki yıllık süreçte Atiker Konyaspor’a katkı sağlamayı çok isterim. Bir an önce sezonun başlaması için sabırsızlanıyorum. Bu sözleşme hem kulübüme hem de bana hayırlı olsun." diye konuştu. İmza törenine yönetim kurulu üyesi Abdullah Şanlı katıldı.

Abdülaziz Demircan kimdir?

Abdülaziz Demircan, amatör olarak futbola başladığı Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor’da, 2009 yılında profesyonel sözleşme imzaladı. Daha sonra sırasıyla Diyarbakır Kayapınar, Diyarbakır DİSKİ ve Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor formaları giyen Abdülaziz, 2012-2013 sezonunda Kardemir Karabükspor’a transfer oldu. Burada 3 sezon forma giyen Abdülaziz Demircan, 2014-2015 sezonunda 14 lig, 8 kupa olmak üzere 22 maçta süre aldı. Abdülaziz, 2015-2016 sezonunda ayserispor’da 6’sı lig, 4’ü Ziraat Türkiye Kupası olmak üzere 10 maçta 901 dakika süre aldı.

AA

Haberin Devamı
YORUM YAZ